Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sportkampioenenfonds

Om de sporters wat extra’s te kunnen bieden en ondernemers de mogelijkheid te betrekken bij het Sportgala is het Sportkampioenenfonds geïntroduceerd. De winnaars van het gala werden blij verrast met een cheque ter waarde van € 500,-. Waar hebben de sporters dit geld aan besteed? Een korte update:

Jean-Paul Montanus - Paralympisch Sporter 2016

Hartelijk dank voor de prijs, dit kan ik heel goed gebruiken! Ik heb er tafeltennis rubbers en een frame van gekocht. Die zijn erg duur dus zo'n prijs is dan erg fijn. De komende 1.5 maand, staat vooral in het teken van de Nederlandse competitie waarin ik met mijn club US uitkom in landelijke 1e divisie poule B. Op dit moment heb ik de helft van mijn wedstrijden gewonnen (6 uit 12) en staan we 4e in de competitie. Willen wij ons echter handhaven moeten we bij de bovenste twee eindigen. Dit wordt een lastig karwei maar er zijn nog zeker kansen. Verder ga ik in mei naar een toernooi in Slovenie. Dit toernooi dat in Lasko gehouden word,t telt mee voor de kwalificatie van het WK 2018. Het is een zogeheten factor 40 toernooi waar de beste spelers ter wereld aanwezig zullen zijn. In juni zal ik deelnemen aan de Spaanse open in El prat de Llobregat, dit is een factor 20 toernooi en telt ook mee voor de wk kwalificatie. Ik kijk erg uit naar de komende maanden en ik heb zin om te vlammen!

Groeten, Jean-Paul

Rik Taam - Alkmaars Sporttalent 2016

Er is altijd wel even tijd om snel wat van me te laten horen. Enkele weken geleden ben ik geopereerd aan mijn liesbreuk, het weekend voor de operatie had ik ook nog een tikje op me hamstring gehad. Het herstel verloopt gelukkig erg goed, ik moet nog 1 week revalideren voordat ik week 100% mag trainen. De eerste wedstrijd staat gepland op 29 april in Florance Italie, de uitkomst van die wedstrijd gaat ons seizoen bepalen. Aan de hand van de resultaten van de wedstrijd gaan we bepalen of we meerdere wedstrijden gaan doen of dat we een andere planning gaan maken. Een reisje naar Italië is helaas niet gratis en een groot deel van het geld zal naar de vliegticket gaan!

Met vriendelijke groet, Rik Taam

Trampolinevereniging Triffis - Sportploeg 2016

Dank voor de prijs! Deze zetten we in als bijdrage in kosten van buitenlandse wedstrijden van de wedstrijdploeg. De komende drie maanden zijn er o.a. drie wedstrijden in de trampolinezaal, en er is een vierlandentoernooi in voorbereiding, met een kick-of oranjeactiviteit in onze hal.

Er zijn vier nieuwe trainers in opleiding, nieuwe juryleden, jury bijscholingen, twee deelnemers aan de internationale jurycursus. Het loopt storm met schoolklassen die komen springen, we worden steeds meer een volcontinu bedrijf. Alle activiteiten vragen veel van onze organisatie en van de vrijwilligers, maar geven ook veel energie.

Groet, Alice Mooij