Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sportkampioenenfonds

Om de sporters wat extra’s te kunnen bieden en ondernemers de mogelijkheid te betrekken bij het Sportgala is het Sportkampioenenfonds geïntroduceerd. De winnaars van het gala werden blij verrast met een cheque ter waarde van € 500,-. Dit dankzij een sponsoring van De Ondernemerstuin, BDO, Alkmaar Sport, Rabobank Alkmaar e.o. en Noordeloos Elektro. Hoe is het nu met de winnende sporters van 2016?

Nycke Groot - Sportkampioen 2016

13 december 2016 werd Nycke Groot in Alkmaar gehuldigd. Dé sportkampioen van het jaar stond dezelfde avond met haar handbalteam in de halve finale van het EK in Denemarken. Het team won, en behaalde uiteindelijk een zilveren medaille. Ook werd Nycke uitgeroepen tot meest waardevolle speelster van het EK. Voor Nycke was het niet goed genoeg, zij gaat voor goud, sámen met haar team. Lees meer >>>

Rik Taam - Alkmaars Sporttalent 2016

Er is altijd wel even tijd om snel wat van me te laten horen. Enkele weken geleden ben ik geopereerd aan mijn liesbreuk, het weekend voor de operatie had ik ook nog een tikje op me hamstring gehad. Het herstel verloopt gelukkig erg goed, ik moet nog 1 week revalideren voordat ik week 100% mag trainen. De eerste wedstrijd staat gepland op 29 april in Florance Italie, de uitkomst van die wedstrijd gaat ons seizoen bepalen. Aan de hand van de resultaten van de wedstrijd gaan we bepalen of we meerdere wedstrijden gaan doen of dat we een andere planning gaan maken. Een reisje naar Italië is helaas niet gratis en een groot deel van het geld zal naar de vliegticket gaan!

Trampolinevereniging Triffis - Sportploeg 2016

Dank voor de prijs! Deze zetten we in als bijdrage in kosten van buitenlandse wedstrijden van de wedstrijdploeg. De komende drie maanden zijn er o.a. drie wedstrijden in de trampolinezaal, en er is een vierlandentoernooi in voorbereiding, met een kick-of oranjeactiviteit in onze hal.

Er zijn vier nieuwe trainers in opleiding, nieuwe juryleden, jury bijscholingen, twee deelnemers aan de internationale jurycursus. Het loopt storm met schoolklassen die komen springen, we worden steeds meer een volcontinu bedrijf. Alle activiteiten vragen veel van onze organisatie en van de vrijwilligers, maar geven ook veel energie.

Jean-Paul Montanus - Paralympisch Sporter 2016

13 december 2016 werd Jean Paul Montanus in Alkmaar gehuldigd. De paralympisch sporter van het jaar wist zich te onderscheiden van de andere genomineerden door zijn niet onverdienstelijke prestaties in de valide sport. Daarbij niet over het hoofd ziend dat hij kwalificatie voor de Olympische Spelen wist af te dwingen, waar hij in de kwartfinales strandde. Lees meer >>>