Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Mini Sportspektakel SportXtra

Datum: 04 juni 2018
Ter afsluiting van een geslaagd SportXtra jaar organiseert Alkmaar Sport op woensdag 27 juni van 14.00-17.00 uur een gratis mini Sportspektakel bij Scouting Dirk Duyvel in de Rekerhout. Alle basisschoolkinderen uit Alkmaar zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan een middag vol sport, spel en plezier.
Meer informatie


Alkmaarse jeugd start de zomervakantie sportief

Datum: 04 juni 2018
Alkmaar Sport start de zomervakantie sportief met een sportweek voor kinderen van 4 tot 14 jaar. De jeugd kan van maandag 23 t/m vrijdag 27 juli dagelijks komen sporten op diverse sportlocaties in Alkmaar.
Meer informatie


Opbouwfase De Meent Bauerfeind begonnen na periode van sloop

Datum: 25 mei 2018
Het is een drukte van belang op de Alkmaarse ijsbaan. Er staat een ketenpark naast De Meent Bauerfeind voor de partners in de bouw en het middenterrein bruist van activiteit. Er liggen meterslange baanpijpen, lassers maken gebruik van speciale lastechnieken en het vervangen van de damwanden is toegevoegd aan het project als extra werk. Nu het grootste deel van het sloopwerk voltooid is, wordt er weer volop opgebouwd. Alkmaar Sport verzorgt het projectmanagement van dit grootscheepse renovatie project. Manager Beheer en Onderhoud, Matthé Laan, vertelt er meer over.
Meer informatie


Alkmaar Sport bouwt kunstgrasveld SV Koedijk om tot hybride grasveld

Datum: 24 mei 2018
SV Koedijk zal vanaf eind augustus 2018 gaan spelen op een hybride grasmat. Een natuurgrasveld met een versterking van kunstgrasvezels. Het gaat in Koedijk om het concept ‘Fusion Grass’. Het A-veld krijgt hiermee als eerste in Nederland een innovatieve ombouw van kunstgras naar grotendeels natuur WEdstrijd-TRAiningsveld (WETRA).
Meer informatie


Alkmaar Sport en de AVG

Datum: 24 mei 2018
Alkmaar Sport N.V. en haar dochtermaatschappijen B.V. Sportpaleis en Holland Sport B.V. hebben voor hun dienstverlening aan u als klant en sporter een aantal gegevens van u nodig. Het verzamelen en gebruiken van deze gegevens valt vanaf 25 mei 2018 onder de nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl