Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Datum: 10 augustus 2017

Feestelijke opening Nationale Sportweek in Sportcentrum De Beeck

Op zaterdag 9 september organiseert de Buurtsportcoach van de gemeente Bergen in samenwerking met Sportcentrum De Beeck, Stichting Welzijn Bergen en lokale sportaanbieders een sportieve dag voor jong en oud. Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek 2017, die op 9 september van start gaat. Om 11.00 uur vindt in Sportcentrum De Beeck in Bergen de officiële opening plaats.

De Nationale Sportweek loopt dit jaar van 9 t/m 17 september. Duizenden sportclubs, sportbonden en andere organisaties in heel Nederland doen mee aan dit initiatief van NOC*NSF, dat als doel heeft sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met de start van het
nieuwe sportseizoen. Tijdens deze week openen duizenden sportclubs,
sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze
sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Sportactiviteiten bij Sportcentrum De Beeck
De aftrap van de Nationale Sportweek in Bergen start op zaterdag 9 september om 11.00 uur met de officiële opening. Alle sportactiviteiten vinden plaats in en rondom Sportcentrum De Beeck. Het gevarieerde sportprogramma bestaat onder andere uit sport & spel, zumba, ballet voor kinderen en volwassenen en diverse zwemactiviteiten als zeemeerminzwemmen en snorkelen. De kinderen kunnen zich tussendoor uitleven op de springkussens en hun dorst lessen met gratis limonade. Zwemmascotte Jodokus komt langs om de jonge sporters aan te moedigen.

Alle sportactiviteiten zijn gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht