Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Missie ´sportspektakel Uitgeest´: geslaagd!

Datum: 06 april 2017

De eerste editie van het Sportspektakel in Sportcentrum De Zien in Uitgeest op woensdag 5 april was een groot succes. Maar liefst ruim 250 kinderen tussen de 6 en 12 jaar kwamen op dit sportieve evenement af.

Op initiatief van de Buurtsportcoach van de gemeente Uitgeest, Astrid van Baar, werd voor het eerst een sportspektakel georganiseerd in de gemeente. Dit om de kinderen een leuke, sportieve middag te bezorgen én om ze kennis te laten maken met
verschillende verenigingen. De deuren van het spektakel gingen om 13.00 uur open voor het publiek. Alle jonge deelnemers konden zich uitleven op de 17 meter lange stormbaan, de opblaasbare bananenboom, in de pannakooi, Vier op een rij XXL, Megatwister en op de vele leuke luchtkussens.

Daarnaast konden kinderen meedoen met diverse clinics, waaronder rolstoelhandbal, gegeven door 2-voudig Europees kampioen rolstoelhandbal Frank Hooning, dansen met Just Dance uit Uitgeest of tennissen, georganiseerd door TC Uitgeest. Alle clinics werden druk bezocht. Volle groepen met veel enthousiaste kinderen! De selectie van Just Dance gaf tot slot nog een aantal spetterende optredens weg.

Astrid van Baar is dik tevreden met de opkomst. “We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen,” aldus Van Baar. Het streven is dan ook om in de toekomst vervolg
aan deze editie te geven.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht