Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sportagenda

Wat is er de komende tijd te doen op het gebied van sport en bewegen in Alkmaar? Wij hopen dat u in deze agenda vindt wat u zoekt.

 februari |  maart |  april |  mei |  juni |  juli |  augustus |  september |  oktober |  november |  december |  januari
01-04
feb - mrt

Dirk Barten Bobstart Experience

IJsbaan De Meent Bauerfeind biedt in de periode van 1 februari tot en met 4 maart 2018 de unieke gelegenheid om een echte Bobstart te ervaren. In het Olympische jaar staan de alle activiteiten op de Alkmaarse ijsbaan in het teken van de Winterspelen. Om de ervaring compleet te maken plaatst Alkmaar Sport een mobiele bobstartbaan naast het sportcomplex, waarmee ook het bobsleeën op het sportprogramma komt te staan.
Meer informatie

24
feb

Zwemfeest Zwemschool De Beeck Bergen

Op zaterdag 24 februari organiseert Zwemschool De Beeck Bergen van 18.00-20.00 uur een groot zwemfeest in zwembad Hoornse Vaart. Het feest is bedoeld voor iedereen die zwemles volgt bij De Beeck én kinderen die ooit bij De Beeck zijn afgezwommen. Op vertoon van hun zwemdiploma bij de kassa mogen zij gratis naar binnen.
Meer informatie

26-02
feb - mrt
26
feb

Sportspektakel in Sporthal De Blinkerd

Tijd: 12.30-16.30 uur
De Buurtsportcoach van de gemeente Bergen, Elles Kraakman, organiseert in samenwerking met het Jongerenwerk van Stichting Welzijn Bergen, in de voorjaarsvakantie op maandag 26 februari een Sportspektakel voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De locatie is Sporthal De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl.
Meer informatie

27
feb

Sportspektakel in Sporthal De Doorbraak

Tijd: 10.00-16.00 uur
Holland Sport organiseert tijdens de voorjaarsvakantie een Sportspektakel in Sporthal De Doorbraak in Warmenhuizen.
Meer informatie

01
mrt
02
mrt

Mini-Buffelavond

Tijd: Vanaf 19.30 uur
100 ronden
Meer informatie

03
mrt

60 van de Weissensee

Tijd: Vanaf 14.00 uur
Op zaterdag 3 maart om 14.00 uur doet de Alkmaarse ijsbaan De Meent Bauerfeind mee aan de ‘60 van de Weissensee’. Zij gaat daarbij de strijd aan met de andere kunstijsbanen uit Nederland. De schaatsers rijden in 60 minuten zoveel mogelijk rondes op de ijsbaan. De baan met de meeste kilometers op het scorebord wint de wedstrijd. Gaat het Alkmaar lukken dit jaar Hoorn te verslaan?
Meer informatie

17
mrt
17-18
mrt

Dutch Trampoline Open

Elf meter hoog is het dak van de topsportzaal in De Meent Bauerfeind in Alkmaar. En dat is niet voor niets. Op 17 en 18 maart 2018 zal hier het tweejaarlijkse trampolinetoernooi de Dutch Trampoline Open voor de eerste keer plaatsvinden. Het toernooi is geïnitieerd vanuit de Alkmaarse trampolinevereniging Triffis en wordt gedragen door een eigen, brede stichting om tot volledige potentie te komen.
Meer informatie

18
mrt

Sluiting IJsbaan


25
mrt

Brijderloop

Hardlopen is niet alleen een goede manier om in beweging te komen, maar ook om je psychische weerstand te verbeteren. Daarom organiseert Brijder samen met AV Hylas, Reakt en Actieftalent op zondag 25 maart a.s. voor de 20e keer de Brijderloop. Een sportief hardloopevenement in de polders van Alkmaar en Bergen, dat voortgekomen is uit de runningtherapie van Brijder.
Meer informatie

07
apr
28
apr
20
mei

Pinksterrun in Oudorp


26
mei
23
jun
14
jul

Maaike Leijsen
webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl