Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Inschrijving Avond 4-daagse gestart I Groepen

Ook dit jaar organiseert wandelsportvereniging De Jeep weer de populaire Avond 4-daagse. Evenals vorig jaar ondersteunt Alkmaar Sport De Jeep bij de organisatie en uitvoering van het evenement. De 64e Avond 4-daagse wordt dit jaar gehouden op 29, 30, 31 mei en 1 juni 2018. Het parcours voert u om en door de mooie omgeving van Alkmaar. Anders dan voorgaande jaren start de wandeling op dinsdag 29 mei op de Noorderkade voor het Ringersgebouw. De overige dagen vindt de start plaats vanaf het Waaggebouw op het Waagplein.

Er kan door iedereen vanaf 5 jaar worden deelgenomen, zowel individueel als in groepsverband (scholen, bedrijven, verenigingen etc.). Uiteraard zijn rolstoelgebruikers ook welkom. Kinderen tot 8 jaar dienen te worden begeleid door een ouder, verzorger of leerkracht. Iedereen die de Avond 4-daagse volbrengt, ontvangt daarvoor een beloning.


Afstanden

U kunt per avond 5 of 10 kilometer lopen. Bent u niet in staat om alle vier de avonden te wandelen, dan kunt u ook minder avonden mee wandelen. U wandelt dan voor een wandeldiploma.

Starttijden

Zowel voor groepen als individueel geldt:
  • 10 km tussen 18.00-18.30 uur.
  • 5 km tussen 18.30-19.00 uur.

Kosten

  • € 4,50 ongeacht de leeftijd bij voorinschrijving, tot en met dinsdag 29 mei.
  • € 2,00 voor 1 dag diploma wandelen.
  • € 2,50 voor 2 dagen diploma wandelen.
  • € 3,00 voor 3 dagen diploma wandelen.
  • € 5,00 bij inschrijving aan de start.

Aanmelden groepen

Basisscholen, verenigingen, bedrijven en overige groepen kunnen zich via onderstaand formulier inschrijven voor de Avond 4-daagse. Na aanmelding ontvangt u het officiële inschrijfformulier. Na deze inschrijving kunt u het bedrag overmaken voor alle deelnemende wandelaars. Meer informatie hierover vindt u op het inschrijfformulier.

De individuele wandelaar kan zich op maandag 28 mei en dinsdag 29 mei van 13.00-16.00 uur inschrijven bij restaurant Mylos, Marktstraat 2/b in Alkmaar. Inschrijving voor de individuele wandelaar is ook mogelijk op dinsdag 29 mei vóór de start op de Noorderkade voor het Ringersgebouw. De overige dagen vindt de start plaats vanaf het Waaggebouw op het Waagplein.

​Avond 4-daagse I Inschrijving