Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Nieuwe lessen Freddy Fit's Kleutergym

Vanaf januari 2018 starten we met een nieuwe serie van Freddy Fit’s Kleutergym op zaterdagochtend. Acht weken lang kunnen kleuters meedoen aan diverse gymspelletjes, die specifiek zijn afgestemd op deze doelgroep. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. Het belangrijkste is natuurlijk dat we veel plezier hebben! De lessen worden begeleid door een gediplomeerde trainer.

De Kleutergymreeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen. De kinderen oefenen elke week weer nieuwe sporten en uitdagende spelletjes, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Natuurlijk is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma.

De kleuters die al eerder hebben deelgenomen aan de Kleutergym, zijn van harte uitgenodigd om deze reeks weer mee te doen. Er staan weer veel nieuwe activiteiten op het programma!

Voor wie: Alle kleuters van 4 tot en met 6 jaar.

Wanneer:

  • Vanaf zaterdag 3 februari 2018 (8 weken lang), wekelijks van 11.00-12.00 uur.

Waar:

  • Zaterdag: De Meent Bauerfeind.

Kosten: € 65,- voor een lessenreeks van 8 lessen.

Inschrijving via de website is helaas niet meer mogelijk.

Meer weten?

Heb je vragen over Freddy Fit's kleutergym? Neem contact op met Marlou.