Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Freddy Fit's Peutergym

Vanaf woensdag 4 oktober 2017 starten we met een nieuwe serie van Freddy Fit’s Peutergym. Acht weken lang kunnen peuters - en hun (groot) ouders - meedoen aan diverse gymspelletjes, die specifiek zijn afgestemd op deze doelgroep. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. Het belangrijkste is natuurlijk dat we veel plezier hebben! De lessen worden begeleid door een ervaren ALO vakleerkracht.

De Peutergymreeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen, die elke woensdagmiddag worden gegeven in gymzaal Tochtwaard in Alkmaar. De kinderen oefenen elke week weer nieuwe sporten en uitdagende spelletjes, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Natuurlijk is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma.

De peuters die al eerder hebben deelgenomen aan de Peutergym, zijn van harte uitgenodigd om deze reeks weer mee te doen. Er staan weer veel nieuwe activiteiten op het programma!

Voor wie: Alle peuters van 2 tot 4 jaar!

Wanneer: Vanaf woensdag 4 oktober 2017 (8 weken lang), wekelijks van 16.00-17.00 uur.

Let op!
Op woensdag 25 oktober is er géén les in verband met de herfstvakantie.

Waar: Gymzaal Tochtwaard in Alkmaar (Tochtwaard 18-20).

Kosten: € 65,- voor een lessenreeks van 8 lessen.

Inschrijven: Inschrijving is mogelijk via de webshop.

Meer weten?

Heb je vragen over Freddy Fit's kleutergym? Neem contact op met Marlou.