Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

KWF Sportspektakel Alkmaar Noord

Kom tijdens de meivakantie op donderdag 3 mei naar het Sportspektakel in Sporthal Alkmaar Noord! We hebben een supertof programma: je kunt je uitleven op alle luchtkussens, klimmen in de opblaasbare bananenboom, er is een pannakooi, Megatwister én....natuurlijk kun je weer meedoen aan coole sportclinics. Het Sportspektakel is bedoeld voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Openingstijden:

  • Van 12.00 – 16.00 uur

Entree:

  • De entree bedraagt € 4,- per kind. Betaling is ook mogelijk met je AlkmaarPas tegoed. Begeleiders hebben gratis toegang. Vooraf inschrijven is niet nodig! Je koopt je toegangskaartje contant aan de deur en schrijft je ter plaatse in voor de sportclinics. De opbrengst van het Sportspektakel gaat naar KWF Kankerbestrijding, dus extra donaties zijn altijd welkom!
  • Er geldt een speciale toegangsprijs voor BSO's en groepen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.

Kinderpartijtje

Ook een kinderpartijtje vieren tijdens de Sportspektakel is mogelijk! Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.
Locatie

Sporthal Alkmaar Noord, Arubastraat 4, Alkmaar.

Meer weten?

Heb je vragen over het Sportspektakel? Neem dan contact op met Tom.