Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sport & Fun evenement

Op zaterdag 24 juni organiseert Alkmaar Sport de allereerste editie van het G-sport evenement Sport & Fun, een event dat mede mogelijk wordt gemaakt door Rotary Alkmaar.

De naam Sport & Fun verklapt het al een beetje: deze dag draait namelijk helemaal om samen sporten en veel plezier maken! Sport & Fun is bedoeld voor alle mensen met een verstandelijke beperking, van jong tot oud. Alle deelnemers mogen familie, vrienden én begeleiders meenemen en iedereen mag meedoen aan het programma.

Activiteiten
Sport & Fun vindt plaats op het terrein van het nieuwe Outdoorpark Alkmaar. Samen met Stichting Showhero heeft Alkmaar Sport voor deze gelegenheid een mooi programma in elkaar gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van diverse activiteiten als coole obstakels, de stormbaan, atletiekspelletjes, verkleedwedstrijdjes en knotsgekke races? Daarnaast is er volop ruimte voor muzikale en culturele activiteiten. Van al die inspanningen krijg je trek, dus daarom zorgen wij voor een lekker gratis lunchpakketje!

Tijden en locatie

Tijd: inloop vanaf 11.30 uur
Programma: van 12.00 uur tot 14.30 uur (inclusief lunchpakket)
Locatie: Outdoorpark Alkmaar (Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar).

Aanmelden Sport & Fun
Deelname aan Sport & Fun is geheel gratis. Je kan je via onderstaande button aanmelden voor het evenement. Aanmelden is mogelijk tot 10 juni.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elles Kraakman, sportcoördinator. Bel 072 - 548 9310 of mail e.kraakman@alkmaarsport.nl.

Inschrijving Sport & Fun

Meer weten?

Heb je vragen over Sport & Fun? Neem contact op met Elles.