Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sportspektakel in De Meent

Kom in de herfstvakantie naar het Sportspektakel in De Meent! We hebben ook dit keer weer een supertof programma: je kunt je uitleven op alle luchtkussens, klimmen in de opblaasbare bananenboom, er is een pannakooi, Megatwister én....natuurlijk kun je weer meedoen aan heel veel coole sportclinics.

Speciaal dit keer is de samenwerking met Blast-Zone, waardoor je in één van de sportzalen het populaire spel ‘Nerfen’ kunt spelen. Bij het nerfen loop je met een Nerf Blaster (zogenaamd schietspeelgoed) rond en probeert de tegenstander uit te schakelen. De teams red en blue strijden tegen elkaar. Dit in een tot Nerf Arena omgebouwde sportzaal, met veiligheidsbril én onder begeleiding van professionele Captains. Voor de materialen wordt gezorgd, je hoeft dus niet je eigen Nerf of darts mee te nemen.

Het Sportspektakel is bedoeld voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Openingstijden:
10.00 – 16.00 uur

Entree:
€ 3,50 per kind, begeleiders gratis toegang
Gratis toegang op vertoon van Alkmaar Pas.
Speciale toegangsprijs voor BSO's en groepen. Neem hiervoor contact op met onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.

Kinderpartijtje

Ook je kinderpartijtje vieren tijdens de Sportspektakel is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.

Inschrijven
Inschrijven is niet nodig! Je koopt je toegangskaartje aan de deur en schrijft je ter plaatse in voor de sportclinics.

Locatie
Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

Meer weten?

Heb je vragen over het Sportspektakel? Neem dan contact op met Maik.