Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Gratis mini-sportspektakel in De Meent

Mini-sportspektakel SportXtra
Ter afsluiting van een geslaagd SportXtra-jaar organiseert Alkmaar Sport op 19 juli van 15:00-17:00 uur een gratis mini-sportspektakel in De Meent. Alle basisschoolkinderen uit Alkmaar zijn van harte uitgenodigd die middag met zijn allen naar het middenterrein van De Meent te komen!

Programma
Wie zin heeft kan meedoen aan een streethockey toernooi. Verder kun je je creatief uitleven tijdens een heuse stoepkrijtwedstrijd en natuurlijk zijn er springkussens aanwezig en zetten we de stormbaan op. En je kunt lekker voetballen in de Pannakooi.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Nodig ook al je vriendjes en vriendinnetjes uit om mee te doen.
Tot de 19e!

SportXtra Streethockey
Via SportXtra kun je op onderstaande dagen nog gratis meedoen aan urban hockey en streethockey. Helaas is de geplande finale op 19 juli komen te vervallen. Maar niet getreurd: in plaats daarvan kun je op het mini-sportspektakel meedoen aan een superleuke, vervangende streethockey wedstrijd. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Zorg er wel voor dat je om 15.00 uur aanwezig bent, als je wilt meedoen met streethockey. Dan kunnen we je indelen in een team.

Datum
TijdActiviteitLeerkracht
Locatie
5 juli13:30-15:00
15:30-17:00
Urban Hockey
Streethockey
RobinBergen
12 juli14:00-17:00Voorronde StreethockeyVakdocentenDe Mare, Koedijk, Ouddorp, Overdie, Hoefplan, Bergen
Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Meer weten?

Indien je meer wilt weten over deze sportactiviteit van Alkmaar Sport, dan kun je contact opnemen met onze sportcoördinator Anouk.