Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Zomersportactiviteiten bij Sportcomplex Hoornse Vaart

Elk jaar organiseert Alkmaar Sport in de eerste week van de zomervakantie Zomersportactiviteiten voor de Alkmaarse jeugd. Deze keer vinden de Zomersportactiviteiten van dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli plaats bij Sportcomplex Hoornse Vaart en maken zij kennis met vier verschillende sportdisciplines: tennis, boogschieten, zaalsporten en Obstacle Run.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Alkmaar Sport een tennisleraar van Tennisvereniging LTC ‘de Zes Wielen’ gevraagd om alle deelnemers de basisbeginselen van het tennis bij te brengen. Daarnaast mogen zij aan de slag met pijl en boog en wordt er een aantal populaire zaalsporten georganiseerd. Tot slot zullen de kinderen worden uitgedaagd om deel te nemen aan de Obstacle Run. De deelnemers leggen een speciaal parcours af met obstakels op verschillende niveaus, waarbij ze worden getest op hun kracht, snelheid en behendigheid. Het programma start elke ochtend om 09.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Groepen
De deelnemers worden naar leeftijd in groepen verdeeld. Kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar zijn welkom op dinsdag 25 juli en woensdag 26 juli, kinderen van 6-8 jaar kunnen op donderdag 27 juli en vrijdag 28 juli kennismaken met het diverse sportaanbod.
Tijd: 9.00-12.00 uur (2 dagen achter elkaar, je beoefent vier verschillende sporten).
Kledingadvies: binnen- en buitensport kleding
Prijs: € 12,50 per deelnemer

Zomer sportkamp
Degenen die na een dag sporten op dinsdag 25 juli nog niet genoeg avontuur hebben beleefd, blijven gewoon nog even en doen mee aan het sportkamp van Alkmaar Sport: een dag lang sporten, gevolgd door spannende expedities, zwemmen en een kampeeravontuur met je eigen tent! Na het reguliere sport programma op woensdagochtend kunnen alle kinderen weer worden opgehaald, moe maar vol stoere verhalen over deze expeditie!
Wanneer: dinsdag 25 juli 9.00 uur tot woensdag 26 juli 12.00 uur.
rijs: € 37,50 per deelnemer (inclusief diner en ontbijt).

Aanmelden

Aanmelden voor de Zomersportactiviteiten en/of het Zomer sportkamp kan online via www.alkmaarsport.nl/inschrijven

Meer weten?

Heb je vragen over de zomer- en/of wintersportactiviteiten van Alkmaar Sport? Neem dan contact op met Maik.