Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Schoolvoetbaltoernooi Alkmaar 2019

Ook in 2019 organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met Voetbalvereniging Alcmaria Victrix het Alkmaarse Schoolvoetbaltoernooi voor zowel de groepen 5/6 als voor de groepen 7/8.

Schoolvoetbaltoernooi groep 7 & 8

Speeldata -en tijden

  • Voorrondes data: Woensdag 6, 13, 20 en 27 maart (10 april reserve dag)
  • voorrondes tijden: 13.00 - 17.00 uur
  • Finale: Woensdag 17 april om 13.00 uur

8 vs. 8
Een team bestaat uit achttallen met maximaal drie wisselspelers. Wij streven naar een indeling van 4 teams per poule. Er zullen eerst voorrondes worden gespeeld waarbij men zich kan plaatsen voor de finale op 17 april. Let op! Bij meerdere teams per school kan alleen het 1e team van de school zich plaatsen voor de finaledag. Het winnende team van de finaledag plaatst zich voor de regiofinale.

Leeftijd deelnemers
De spelers en speelsters voor de competitie van groep 7/8 moeten geboren zijn op of na 1 oktober 2006, daarbij mogen er twee dispensatiespelers deelnemen en bij zowel de jongens al de meiden die geboren zijn op of na 1 oktober 2005.


Schoolvoetbaltoernooi groep 5 & 6

Speeldata -en tijden
De teams van groep 5/6 worden op één speeldag ingedeeld, woensdag 3 april. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan er gekozen worden voor een extra voorronde op een andere speeldag. De finale voor de groepen 5/6 wordt op woensdag 3 april gespeeld.

6 vs. 6
Een team bestaat uit jongens zestallen met maximaal twee wisselspelers. Let wel; bij meerdere teams per school kan alleen het 1e team van de school zich plaatsen voor de finaledag. Het winnende meiden- en jongensteam speelt de regio/district finale elders in Noord-Holland, de winnende teams van deze finales spelen ook de landelijke finale.

Leeftijd deelnemers
De spelers en speelsters voor de competitie van groep 5/6 moeten geboren zijn op of na 1 oktober 2008, daarbij mogen zowel bij de jongens als bij de meiden één dispensatiespelers deelnemen die op of na 1 oktober 2007 geboren zijn.


Algemene informatie

Teamsamenstelling

  • Alle spelers moeten onderwijs volgen aan de school waar zij voor uit komen.
  • Spelers die uit zijn gekomen voor het 1e elftal mogen niet meer uitkomen voor het 2e elftal.
  • Is het maximaal aantal dispensatiespelers voor het 1e team bereikt? De overige dispensatiespelers mogen uitkomen voor het 2e team.
  • Elke school mag inschrijven met meerdere jongens- en meidenteams.

Locatie
Het schoolvoetbaltoernooi zal worden gehouden op het complex van de VAVV Alcmaria Victrix, gelegen aan de Terborchlaan te Alkmaar. Er is hier parkeergelegenheid aanwezig, maar we raden u aan per fiets te komen.

Volgende rondes
De winnaars per leeftijdscategorie bij zowel de jongens als de meisjes gaan door naar de volgende ronde. De winnaars van groep 7/8 spelen de district West I – Noord finale op 15 mei bij SV Kleine Sluis (Anna Paulowna). De winnaars van groep 5/6 spelen op 22 mei bij SVW ’27 (Heerhugowaard). De district West I finale is op 5 juni bij Legmeervogels (Uithoorn) en de landelijke finale is op 19 juni in Zeist.

Deelnamekosten en betalen

De kosten voor deelname zijn € 10,00 per team, dit bedrag is inclusief drinken en wat lekkers. Het bedrag graag overmaken op rekeningnummer NL82 RABO 0108 4754 25, V.A.V.V. Alcmaria Victrix o.v.v. schoolvoetbal 2019 ‘Naam van de school’. De kosten dienen voor de eerste speeldatum te zijn voldaan. Niet betaald = geen deelname!

Inschrijven
U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 1 februari 2019 inschrijven voor het toernooi. Vul hier het inschrijfformulier in en mail dit naar Schoolvoetbal@alkmaarsport.nl. Voor meer informatie of voor vragen mailen naar R.Jonker@alkmaarsport.nl.

Rick Jonker
Medewerker Sportservice
r.jonker@alkmaarsport.nl
06-18417730