Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Gratis mini Sportspektakel SportXtra

Ter afsluiting van een geslaagd SportXtra jaar organiseert Alkmaar Sport op woensdag 26 juni van 14.00-17.00 uur een gratis mini Sportsp-EK-takel in de Meent Bauerfeind in Alkmaar. Alle basisschoolkinderen uit Alkmaar zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan een middag vol sport, spel en plezier. Omdat het evenement is aangemerkt als side-event van het EK Wielrennen wat deze zomer in Alkmaar plaatsvindt, zal er een extra leuk extra fietsonderdeel op het programma staan!

SportXtra– gratis sporten in de wijk
SportXtra verzorgt gedurende het schooljaar elke woensdagmiddag gratis sportactiviteiten in diverse wijken in Alkmaar. Dankzij dit gratis sportaanbod krijgt elke basisscholier de kans om wekelijks te sporten. Er is veel animo voor de lessen, vandaar dat SportXtra de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een groot succes. De lessen, die worden begeleid door gekwalificeerde sporttrainers, zijn gevarieerd. Alle sportactiviteiten worden op maat gemaakt, zodat elk kind op zijn/haar eigen niveau mee kan doen. Het mini Sportspektakel is een feestelijke afsluiting van een geslaagd SportXtra seizoen. In september start het nieuwe seizoen.

Programma Sport-EK-Xtra afsluiting
Het programma van het mini Sportspektakel is divers, er is voor elk wat wils. Er worden allerlei andere sporten en spellen georganiseerd. Freddy Fit, de mascotte van Alkmaar Sport, komt uiteraard ook even langs. Deze sportmiddag is gratis te bezoeken voor kinderen van 6-12 jaar.

Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon langskomen.

Meer informatie
Het mini Sportspektakel vindt plaats bij in De Meent Baeurfeind, Terborchlaan 301, Alkmaar. Meer informatie over deze Sport-EK-Xtra afsluiting kunt u opvragen bij Anouk Brouwer, a.brouwer@alkmaarsport.nl, tel. 06-4304 0990. Voor locaties en tijden van de SportXtra lessen kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/sportxtra.


Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Meer weten?

Indien u meer wilt weten over deze sportactiviteit van Alkmaar Sport kunt u contact opnemen met de sportcoördinator Anouk.