Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Avond4daagse Alkmaar

LET OP. Dit evenement is afgelast voor 2020. U kunt zich dus niet (meer) aanmelden. Meer informatie volgt.

Alkmaar Sport organiseert dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juni 2020 de Alkmaarse Avond4daagse.

Loop 2 of 4 dagen door 4 wijken in Alkmaar. Nieuw: opstartpunt Noorderkade en tweede opstappunt mogelijk! 

De 66e Avond4Daagse wordt dit jaar gehouden op 9, 10, 11 en 12 juni 2020. Het parcours voert u om en door de mooie omgeving van Alkmaar. De start vindt plaats vanaf de Noorderkade en er zal een tweede opstappunt langs de route worden aangewezen.

Er kan door iedereen vanaf 5 jaar worden deelgenomen, zowel individueel als in groepsverband (scholen, bedrijven, verenigingen etc.). Uiteraard zijn rolstoelgebruikers ook welkom. Kinderen tot 13 jaar dienen te worden begeleid door een ouder, verzorger of leerkracht. Iedereen die de Avond4Daagse volbrengt, ontvangt daarvoor een beloning.

Dreumesloop - NIEUW


Dankzij de samenwerking met Kiddies/SKOA kan Alkmaar Sport dit jaar voor het eerst een Dreumesloop organiseren. Op vrijdag 12 juni om 18.30 uur starten de kinderen tot 6 jaar aan deze 1 km lange wandeltocht. De kinderen kunnen niet alleen lopen, je zorgt zelf voor de benodigde begeleiding. De start- en finishlocatie zijn gelijk aan die van de 'echte' wandelaars en je wordt dan ook echt gehuldigd met een medaille als je de finish bereikt. Deelname is gratis maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldformulier helemaal onderaan deze pagina.

Afstanden

U kunt per avond 5 of 10 kilometer lopen. Bent u niet in staat om alle vier de avonden te wandelen, dan kunt u ook minder avonden mee wandelen. U wandelt dan voor een vaantje. Kinderen tot zes jaar kunnen mee doen aan de 1 km lange dreumesloop, deze vindt alleen plaats op vrijdag 12 juni.

Starttijden

Zowel voor groepen als individueel geldt:

  • 10 km tussen 18.00-18.30 uur.
  • 5 km tussen 18.00-18.30 uur
  • 1 km Dreumesloop 18.30 uur

Kosten

  • € 4,50 ongeacht de leeftijd bij online voorinschrijving, 4 dagen wandelen voor de officiële avond4daagse medaille.
  • € 2,50 voor 2 dagen wandelen voor een vaantje.
  • € 5,00 bij inschrijving aan de start (alléén mogelijk bij startpunt Noorderkade)
  • Gratis - Dreumesloop

Aanmelden 5 of 10 km

Binnenkort meer info over aanmelden 5 en 10 km. Onderaan deze pagina kunt u uw kind aanmelden voor de Dreumesloop.

Wandelroutes

Zodra de wandelroutes bekend zijn worden ze hier gepubliceerd. De wandelroutes worden bij de start op papier uitgereikt maar u kunt ze ook van te voren al op uw mobiele telefoon downloaden. 

Opstappunten

Zodra de opstappunten in de wijk bekend zijn worden ze hier gepubliceerd. Op vrijdag 12 juni is er maar één opstappunt, namelijk bij de Noorderkade.

Vaantje of medaille ophalen

Het vaantje of de medaille kan je alleen ophalen bij de Noorderkade. Start je vanaf een ander punt dan dien je hier dus rekening mee te houden en haal je het vaantje onderweg al op. Deelnemers die met een groep (bijv school) meelopen krijgen de medaille via hun groepsbegeleider uitgedeeld.