Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Bedrijfsuitje op maat

Alkmaar beschikt over vele moderne en unieke sportlocaties. Zo kan er op de wielrenbaan de kick worden beleefd van het baanwielrennen, zonder versnelling en remmen worden de beginselen aangeleerd om vervolgens de snelste tijd te klokken.

Ook kan er worden gefietst op het uitdagende mountainbike parcours waarbij de beginselen worden aangeleerd en vervolgens de technische aspecten van het mountainbiken aan bod komen.

In de winterperiode kan er geschaatst worden op de 400 meter baan en is er ook de mogelijkheid om ijshockey te spelen.

Ook in het outdoorpark zijn er diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan paintball, lasertag, boogschieten en teambuilding activiteiten.

Op het terrein van het outdoorpark staat een modern sportcomplex met zwembad waarin verschillende sportieve activiteiten worden georganiseerd. Kopje onder tijdens de aquarobic les, springen in onze unieke trampoline hal, yoga of zumba in onze spiegelzaal of een uitdagende sportclinic van één van onze ervaren trainers.

Iets minder actief maar wel in beweging? Wat dacht u van een GPS-puzzeltocht die u langs de mooiste plekjes in Alkmaar brengt…

Meer weten?

Wilt u weten wat Alkmaar Sport voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Suzanne Krul.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven