Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sportieve accommodaties

Bij Alkmaar Sport kunt u op verschillende manieren terecht voor een accommodatie.

Vergaderlocatie
Sportcomplex De Meent kent diverse vergader-, opleidings en ontmoetingsruimtes. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Alle ruimtes beschikken over smartboards, zodat wedstrijdanalyses, presentaties en andere digitale documenten gemakkelijk bekeken kunnen worden. Daarnaast beschikken ook alle ruimtes over WiFi. Ook in sportcomplex Hoornse Vaart hebben wij een (kleine) vergaderlocatie beschikbaar. Indien u uw wensen doorgeeft kunnen wij kijken of we de ruimte voor u kunnen regelen.

Evenementenlocatie
De sportcomplexen van Alkmaar Sport kunnen prima dienst doen als locatie voor evenementen. Denk hierbij aan muziekevenementen, openingen, congressen, bedrijfsfeesten maar ook een kickboksgala of vlooienmarkt. De buitenlocatie bij de Hoornse Vaart is onlangs nog ingezet als festiviteitenterrein.

Bedrijfsruimte
Onze sportcomplexen beschikken over diverse bedrijfsruimten waar u zich kun vestigen. Wanneer u interesse heeft, informeer dan eens naar de mogelijkheden. Zo nu en dan komt er in een van de complexen een ruimte vrij. In sportcomplex Oosterhout is momenteel bijvoorbeeld een BSO gevestigd. Bij De Meent bevindt zich o.a. Forty Six Sports, de afname locatie van Sanquin Alkmaar en een sportmedisch cluster.

Faciliteiten
Indien u geen volledige bedrijfsruimte af wilt nemen is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van Alkmaar Sport. Zo kunnen fysiotherapeuten een deel van het zwembad huren, of gebruik maken van de fitnessfaciliteiten bij sportcomplex Oosterhout. Verenigingen maken veel gebruik van de kantineruimtes in de diverse sportcomplexen.

Meer weten?

Wilt u weten wat Alkmaar Sport voor u kan betekenen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven