Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Datum: 15 april 2020

Sportaccommodaties gesloten

Beste bezoeker,

Alkmaar Sport sluit met ingang van vandaag t/m 19 mei in verband met het coronavirus alle binnen- en buitensport accommodaties.
Al onze lessen vervallen.

Q&A

De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier: Q&A - update 7 mei 2020.

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.
Zorg goed voor elkaar. Hoe? Kijk op rivm.nl. 

Alkmaar Sport

Bericht aan gebruikers sportaccommodaties Alkmaar Sport

Beste gebruiker van onze sportaccommodatie,

Het noodgedwongen tot en met 28 april sluiten van onze sportaccommodaties heeft voor u als vereniging, huurder of pachter en natuurlijk voor onze recreatieve klanten verstrekkende gevolgen. Er kan niet gesport worden, u loopt misschien wel inkomsten mis, u heeft kaartjes gekocht of vragen over uw abonnement. U begrijpt, wij zijn als Sportbedrijf gedwongen de maatregelen van de Rijksoverheid te volgen met ook voor ons grote gevolgen. Gezondheid en veiligheid staan natuurlijk voorop.

Wij zullen de gevolgen van de genomen maatregelen in kaart brengen. Ik begrijp, u heeft vele vragen waarop wij u nu (nog) niet het juiste antwoord kunnen geven. Maar daar wordt op dit moment hard aan gewerkt en heeft nog wat tijd nodig. Ik verzoek u dringend geduld en begrip daarvoor te hebben. Zodra er nieuws is melden wij dat en in de tussentijd verzoek ik u onze website in de gaten te houden voor actualiteiten.

Ik wens u allen veel sterkte, geduld en gezondheid toe en hoop u snel weer te kunnen ontmoeten op onze mooie sportaccommodaties.

Met vriendelijke groet,

Vincent Thijssen

Directeur Alkmaar Sport/Holland Sport.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht