Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sporttoernooi Cruyff Court (Daalmeer)

Alkmaar Sport organiseert elk jaar, in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, de voorronde van het 6 vs 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court Daalmeer in Alkmaar. Dit evenement is bedoeld voor alle kinderen uit groep 7 en groep 8.

Cruyff Courts 6 vs. 6 voorrondes
Op woensdag 9 oktober, donderdag 10 oktober en vrijdag 11 oktober worden de voorrondes van het Cruyff Courts 6 vs. 6 in Alkmaar gespeeld (aanvang 14.30 uur, kinderen zonder continuerooster hebben voorrang om woensdag te spelen). De winnende en fairplay teams spelen de finale op woensdag 16 oktober. Het team bestaat uit minimaal 6 spelers en een begeleider van minimaal 18 jaar oud. Er wordt gespeeld met aparte jongens- en meidenteams. Kinderen uit jongere groepen mogen ook mee doen, maar worden niet in een aparte categorie ingedeeld. Je mag je ook inschrijven met vriendjes en vriendinnetjes die op een andere school zitten.

Regiofinales
De winnaars bij de jongens en meisjes zullen we terugzien bij de Regiofinales. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de Finale in Amsterdam waar wordt gestreden om de titel “Cruyff Courts Kampioen 6vs6 van Nederland”. Waarna de winnaar zelfs naar de Europese finale zal doorstromen!

Aanmelden
Het is niet meer mogelijk om aan te melden.

Adres
Cruyff Court
Johanna Naberstraat, Daalmeer