Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

FIFA21 toernooi Alkmaar

Doe vrijdag 8 januari 2021 mee aan het online FIFA21 toernooi van Alkmaar Sport en LINK. Speel thuis op je eigen device tegen andere kinderen uit Alkmaar! Eerst een groepsfase en dan knock-out ronden, iedereen speelt gegarandeerd een aantal wedstrijden. En dit alles onder leiding van een bekende eSporter. Het toernooi vindt plaats op de Playstation 4. Om deel te nemen aan het toernooi, dien je zelf het spel FIFA 21 tot je beschikking te hebben. Deelname is gratis en er kunnen maximaal 128 deelnemers meedoen. Dus wees er snel bij, want vol = vol!

Tijd: Start 15.30 uur, finale rond 20.00 uur
Leeftijd: 
Iedereen t/m 17 jaar
Woonplaats: Alkmaar
Aanmelden (gratis):
Meld je aan via https://viralspot.nl/meer-info-fifa-alkmaar/. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met meer informatie over het toernooi.
Kosten: Gratis

Voor de winnaar stellen we een leuke prijs beschikbaar!

  • 1e prijs: 5 vrijkaartjes voor zwembad Hoornse Vaart én een gepersonaliseerde FIFA FUT Card die bij jou thuisbezorgd wordt. 
  • Extra prijs: De FIFA FIT prijs, doe tijdens het FIFA toernooi mee aan de beweegchallenges van de Sportregisseurs van Alkmaar Sport en win 5 vrijkaartjes voor zwembad Hoornse Vaart voor jouw en je vrienden/vriendinnen.

Meer weten?

Heb je vragen over het FIFA toernooi in Alkmaar? Neem dan contact op met sportregisseur Nikita

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven