Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Coronamaatregelen - Personal training

Omdat het binnensport aanbod stil ligt, bieden we personal (buiten) training aan onder leiding van Nuray en Hilmi. Per tijdsblok is ruimte voor maximaal 2 personen. Wil jij aan je conditie werken? Meld je dan snel aan, vol = vol.

  • Maandag t/m vrijdag
  • 9.00-9.50 uur, 10.00-10.50 uur of 11.00-11.50 uur
  • Locatie: Sportcomplex Oosterhout, Vondelstraat 35 Alkmaar. Verzamelen bij hoofdingang (buiten).
  • Aanmelden: Tijdens je vorige les of d.m.v. de intekenlijsten die van 9.00-12.00 uur op de (buiten)deur hangen bij sportcomplex Oosterhout. Of telefonisch bij Sport Vitaal: 06-28510517 (bereikbaar op ma t/m do van 9.00-12.00 uur)
  • Kosten: 3 strippen per les

Betalen met de strippenkaart
Je schaft ter plaatse een strippenkaart aan, deze kost € 16,- voor 10 strippen. Voor één les personal training worden drie strippen in rekening gebracht. De strippenkaart is later ook nog te gebruiken bij de reguliere fitness- en aerobics lessen in de Oosterhout. De strippenkaart kan je ook betalen met het tegoed op je (gratis) AlkmaarPas.

Fitness en Aerobics in de Oosterhout

Update 2 februari 2021

Met ingang van 15 december kunt u NIET meer meedoen aan de (binnen) fitness- en aerobics activiteiten in sportcomplex Oosterhout. U wordt nog geïnformeerd over het vervolg.

Op dit moment is het op maandag t/m vrijdagochtend NIET mogelijk om te fitnessen in de Oosterhout of om er aerobicsles te volgen (i.v.m. de lockdown). Wel kan je een buitensportles volgen. De lessen worden verzorgd door een sportbegeleider van Alkmaar Sport, deze begeleider is normaalgesproken ook in de fitnesszaal aanwezig. Je schaft hiervoor de speciale strippenkaart van Alkmaar Sport aan. Voor € 16,- ontvang je een strippenkaart met 10 strippen, waardoor je dus niet vastzit aan een abonnement. Per keer fitnessen of bij het volgen van een aerobicsles 'betaal' je met 1 strip. Er zijn lessen die alleen voor dames toegankelijk zijn, deze worden ook verzorgd door een vrouwelijke sportinstructrice.

Nieuwe strippenkaarten schaf je voor € 16,- aan tijdens de trainingstijden van de fitness. Je kunt ook (gedeeltelijk) betalen met het tegoed op je AlkmaarPas, minima in Alkmaar krijgen deze automatisch jaarlijks toegewezen.

Meer weten?

Wil je ook meedoen met het sportaanbod in de Oosterhout? Dat kan! Strippenkaarten koop je op een van de trainingsdagen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven