Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Fitness en Aerobics in de Oosterhout

Update 14 december 2020

Met ingang van 15 december kunt u NIET meer meedoen aan de fitness- en aerobics activiteiten in sportcomplex Oosterhout. U wordt nog geïnformeerd over het vervolg.

Let op, op dit moment gelden i.v.m. COVID-19 de volgende verscherpte regels:

  • De fitness is ingedeeld in blokken van een uur, er kunnen maximaal 8 personen per keer naar binnen
  • Ter plaatse kunt u zich aanmelden voor de lessen, u dient hiervoor uw gegevens achter te laten op de intekenlijsten

Op dit moment is het op maandag t/m vrijdagochtend mogelijk om te fitnessen in de Oosterhout of om er aerobics- of buitensport lessen te volgen. De lessen worden verzorgd door een sportbegeleider van Alkmaar Sport, deze begeleider is ook in de fitnesszaal aanwezig. Je schaft hiervoor de speciale strippenkaart van Alkmaar Sport aan. Voor € 16,- ontvang je een strippenkaart met 10 strippen, waardoor je dus niet vastzit aan een abonnement. Per keer fitnessen of bij het volgen van een aerobics- of buitensport les 'betaal' je met 1 strip. Er zijn lessen die alleen voor dames toegankelijk zijn, deze worden ook verzorgd door een vrouwelijke sportinstructrice.

Nieuwe strippenkaarten schaf je voor € 16,- aan tijdens de trainingstijden van de fitness. Je kunt ook (gedeeltelijk) betalen met de tickets van de AlkmaarPas, minima in Alkmaar krijgen deze automatisch jaarlijks thuisgestuurd. De tickets vertegenwoordigen een waarde, alleen tickets van het huidige jaar zijn geldig.

Meer weten?

Wil je ook meedoen met het sportaanbod in de Oosterhout? Dat kan! Strippenkaarten koop je op een van de trainingsdagen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven