Freddy Fit’s Peutergym in gymzaal Hobbemalaan

Gepubliceerd op: 5 september 2022

Vanaf zaterdag 24 september 2022 start Alkmaar Sport met twee nieuwe series Freddy Fit´s Peutergym. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer gaan de allerkleinsten wekelijks een uur lang sporten. De lessen worden aangeboden op zaterdagochtend; de peuters samen met hun (groot)ouders van 10.00 – 11.00 uur en van 11.00 – 12.00 uur. De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Hobbemalaan (naast basisschool De Driemaster). Voor een 8-weekse lessenreeks betaal je € 75,-. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/peutergym.

De kinderen oefenen elke week sporten en spelletjes die specifiek zijn afgestemd op hun doelgroep, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. De Albert Heijn Hoefplan sponsort regelmatig een fruitje, zodat de kids de les gezond kunnen afsluiten met wat lekkers. Uiteraard is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma.

Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/peutergym. Meer informatie kunt u opvragen bij Ruby de Bont via r.debont@alkmaarsport.nl of 06-34454216.

Peutergym