Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Kinderfeestjes

Een spetterend, cool en sportief feestje geven? Dat kan! Wij hebben de leukste kinderfeestjes in Alkmaar op een rijtje gezet. Er zijn kinderfeestjes in zwembad Hoornse Vaart, in Outdoorpark Alkmaar en op ijsbaan De Meent.

Natuurlijk kan je ook je kinderfeestje vieren tijdens een van onze sportspektakels. Check de sportagenda om te zien wanneer die plaatsvinden.


Zwembad Hoornse Vaart

Wil je een spetterend kinderfeestje? Vier je partijtje dan in zwembad Hoornse Vaart!

De Hoornse Vaart heeft een golfslagbad met interactieve glijbaan en bucketgame, een 25-meterbad met duikplank voor de coolste sprongen, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten en een 50-meterbad waar op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur gratis animatie verzorgd wordt. In de zomer zijn ook het buitenbad, het strand en de ligweide geopend. Voor een feestje is er genoeg te doen!


IJsbaan De Meent

Wil jij een cool feestje vieren? Dat kan op onze Alkmaarse ijsbaan. Jekunt kiezen uit 3 verschillende feestjes. Natuurlijk kan je bij allefeestjes via onze horeca partner TRCK ook iets te drinken of te eten reserveren.


Outdoorpark Alkmaar

Vier je kinderfeestje in Outdoorpark Alkmaar en overwin samen met je vriendjes de Obstacle Run! Een avontuurlijk kinderfeestje waar plezier voorop staat en samenwerking nodig is. Een begeleider neemt de jarige en zijn/haar gasten mee op avontuur door het park. Door deze unieke persoonlijke begeleiding kunnen de ouders gezellig toekijken, meedoen of foto's maken. De buitenactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur waarna er, voor 1 euro extra, onbeperkt gezwommen kan worden in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Bekijk hiervoor wel even de openingstijden van het zwembad. Een kinderfeestje kan alleen worden geboekt voor minimaal 8 deelnemers, wij hanteren een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar.


Huur nu sportmateriaal voor jouw kinderfeestje!

Lekker springen op een springkussen? Een spelletje mega Twister op je verjaardag? Of gewoon samen actief bezig zijn? Organiseert u zelf een kinderfeestje en heeft u niet genoeg sportmateriaal op voorraad of vindt u het een te grote investering om voor een enkel kinderfeestje uw eigen materialen aan te schaffen? 

Bij Alkmaar Sport kunt u voor een bescheiden prijs vele sportmaterialen huren. Via www.alkmaarsport.nl/sportmateriaal kunt u het sportmateriaal huren. Zoekt u ander sportmateriaal? Neem ook dan gerust contact op met Alkmaar Sport via sportenspel@alkmaarsport.nl en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven