Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Konings-Huis-Spelen

Helaas! Wij hadden ons erop verheugd om bijna 2300 kinderen te verwelkomen bij onze sportaccommodaties tijdens de Koningsspelen van 2020. Door de coronacrisis is dit niet mogelijk. Kinderen zaten thuis, veelal aan hun huiswerk te werken, op grote afstand van de meester of juf. Maar het huiswerk zal even stilstaan tijdens de meivakantie, een vakantie waar ook Koningsdag binnen valt. Dit jaar zonder grote activiteiten in de open lucht, je zal nog thuis moeten blijven. Maar maak er dan wel een leuke dag van. Wij hebben alvast wat sportieve spellen voor je op een rij gezet, die je óveral kan doen, alleen of met je familie tijdens de Konings-Huis-Spelen!.

Konings-Huis-Spelen

Download hier het pdf-document met de Konings-Huis-Spelen. Makkelijke en sportieve spelletjes voor in huis! Heb je alle spelletjes gedaan? Dan heb je als het ware BINGO en ben je klaar voor de Koningsspelen van 2021!

Dansen met juf Joyce

Geen tijd voor een heel programma maar wel zin in een dansje? Bekijk het dansje van juf Joyce op YouTube en doe mee!

Uitleg met een filmpje

Vind je onze uitleg ingewikkeld? Juf Esmeralde organiseerde een sportdag in haar eigen tuin en doet onze spelletjes voor!. Bekijk de video op YouTube. Juf Saskia zet de laatste drie spelletjes voor je op een rij, kan jij het beter?. Bekijk de video op YouTube.

Deel je favoriete moment

We hopen dat je een gezellige dag hebt gehad. Deel je favoriete (spel) moment -openbaar- op social media en tag @AlkmaarSport en #KoningsHuisSpelen of mail je foto of filmpje via e.devos@alkmaarsport.nl. Wij horen graag van je!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven