Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Meidenvoetbaldag Alkmaar

Op donderdag 13 augustus organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met de Alkmaarse voetbalverenigingen van 10.00 tot 13.00 uur een voetbaldag speciaal voor meiden tussen de 10 en 14 jaar op het sportcomplex van v.v. Kolping Boys. Deze dag staat volledig in het teken van voetbal. Tussendoor wordt er gezorgd voor een gezonde versnapering. De toegang tot deze dag is gratis. Aanmelden kan via onderstaand formulier

Meer aandacht voor vrouwenvoetbal

Meidenvoetbal is op dit moment de snelst groeiende de sport in Nederland. Alkmaar Sport wil het meidenvoetbal in Alkmaar en omgeving ook meer onder de aandacht brengen. Om deze reden is Alkmaar Sport een samenwerking aangegaan met verschillende Alkmaarse voetbalverenigingen en organiseert een aantal meidenvoetbaldagen per jaar.

Meer informatie

De eerstvolgende Meidenvoetbaldag vindt plaats op donderdag 13 augustus van 10.00 tot 13.00 uur. Deze dag staat volledig in het teken van voetbal. Uiteraard wordt deze sportieve dag afgesloten met een toernooitje en krijgen de deelneemsters een heerlijk tussendoortje. De toegang tot deze dag is gratis! Meld je snel aan via het onderstaande formulier. Let op! Inschrijven is verplicht.

Adres: v.v. Kolping Boys, Beverdam 3, 1822 AA Alkmaar

Aanmelden Meidenvoetbaldag 2020

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven