Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Gemeenten

Alkmaar Sport is werkzaam voor de gemeente Alkmaar, maar ook in omliggende gemeenten zoals Bergen en Heiloo voert zij sportprojecten uit en geeft zij advies. Neem contact op met Alkmaar Sport voor al uw sport-gerelateerde vragen die u als gemeente heeft.

Uitgelichte casus

 • Een sterke delegatie beachvolleyballers en judoka's uit Alkmaar reist op 3 juli af naar Litouwen voor de International Children’s Games.

  Meer informatie

 • In 2014 legde Alkmaar Sport al diverse (kunst)gras velden aan. Ook begeleidt zij het proces richting de aanleg van het veld.

  Meer informatie

 • Jaarlijks organiseert Alkmaar Sport de Alkmaarse huldiging van de Sportkampioenen. Ook in Bergen is zij bij de organisatie van het sportgala betrokken.

  Meer informatie

 • Alkmaar Sport begeleidt in Alkmaar het 'Citytrainer' project. Hier zullen diverse jongeren van 14-23 opgeleid worden tot sportcoach, waarna zij activiteiten in hun eigen wijk kunnen ondersteunen en begeleiden.

  Meer informatie

Projecten

Om duidelijk te maken wat Alkmaar Sport voor u kan betekenen hebben we enkele projecten voor u uitgewerkt.
Meer informatie


Sportstimulering

Alkmaar Sport kan diverse sportactiviteiten en -evenementen voor u organiseren. Op school of in de wijk, met onze gespecialiseerde sporttrainers is vanalles mogelijk. In Alkmaar, Bergen en Heiloo voert Alkmaar Sport het beleid t.a.v. combinatiefunctionarissen uit.
Meer informatie

Sporthal of -materiaal huren?

Organiseert u een sportactiviteit of -dag? Bij Alkmaar Sport kunt u sportzalen, -hallen, -velden en -materialen huren.
Klik hier voor de mogelijkheden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven