Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Organisatie huldiging Sportkampioenen

Jaarlijks organiseert Alkmaar Sport de Alkmaarse huldiging van de Sportkampioenen. Ook in Bergen is zij reeds betrokken bij de organisatie van een tweejaarlijkse sportgala.

Op vrijdag 24 oktober 2014 huldigde Alkmaar haar Sportkampioenen in een tot arena omgetoverde sporthal de Hoornse Vaart. Gedurende de avond werd naast de huldiging van de sportkampioenen ook aandacht besteed aan de Regionale Trainingscentra die Alkmaar rijk is en de talenten die deel zullen nemen aan de International Children’s Games. Alkmaar zal in december met enkele getalenteerde sporters afreizen naar Australië en organiseert dit evenement in de zomer van 2015 zelf. De avond werd muzikaal omlijst door enkele finalisten van Alkmaars Talent!

Sportman van het jaar 2014 werd Koen Verweij, de titel van Sportvrouw ging naar Mariska Huisman. De heren van Jong Holland (voetbal, zaterdag 3e klasse) werden Sportploeg van het jaar. Phuong Nguyen wist als coach met AFC’34 te promoveren naar de hoofdklasse en werd daarom geëerd met de titel Sportcoach van het jaar. Shona Shukrula nam namens de scheidsrechtersvereniging Alkmaar een aanmoedigingsprijs in ontvangst, vanwege het goede werk wat deze vereniging met het project ‘samen voetballen in Alkmaar’ heeft verzet. Kevin Wester won op de Special Olympics diverse prijzen en werd daarom gehuldigd en verkreeg de titel Aangepast sporter van het jaar. De basketbaldames van DERBA uit de Rijp kregen de aanmoedigingsprijs als Talentploeg van het jaar. Bij de sporttalenten waren Niamh Slattery (trampolinespringen), Rik Taam (atletiek) en Réka Léczi (synchroonzwemmen) genomineerd, waarna Réka werd uitgeroepen tot Sporttalent van het jaar.

Meer weten?

Meer weten over de huldiging van de sportkampioenen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven