Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sportstimulering

Alkmaar Sport kan diverse sportactiviteiten en -evenementen voor u organiseren. Op school of in de wijk, met onze gespecialiseerde sporttrainers is vanalles mogelijk. In Alkmaar, Bergen en Heiloo voert Alkmaar Sport het beleid t.a.v. combinatiefunctionarissen uit.

Sportstimuleringsprojecten
In Alkmaar organiseert de afdeling Sportstimulering van Alkmaar Sport onder andere; Sportspektakels in de korte vakanties, vakantiesportactiviteiten in de langere vakanties, het naschoolse SportX project in samenwerking met scholen en verenigingen, de Cruyff Court 6 vs. 6 kampioenschappen, het project 'beweegpieten', fitness- en aerobicsactiviteiten in de Oosterhout, het Beachevent op de Paardenmarkt, het project 'Citytrainers' in Alkmaar, de recreatieve zaalvoetbalcompetitie voor bedrijventeams, weerbaarheidstrainingen (individueel en op scholen), het project Sporthero voor kinderen met (dreigend) overgewicht, verenigingsondersteuning voor diverse Alkmaarse verenigingen, sportlessen voor de PCC sportklas, het project Maki op het VO in Alkmaar, vakleerkrachten op 20 basisscholen in de gemeente, brede school activiteiten op de brede scholen in Alkmaar, sportactiviteiten in samenwerking met verenigingen en SKOA, sportlessen voor het AZC in Alkmaar.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Meer weten?

Wilt u weten wat Alkmaar Sport voor รบ kan betekenen op het gebied van Sportstimulering? Neem contact op met Ruben Nijhuis.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven