Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sportclubfonds Alkmaar

Bedrijven uit Alkmaar e.o. stellen hun producten als sponsoring beschikbaar aan Alkmaarse sportverenigingen. Doet jouw vereniging ook mee? 30 november hoor je of je gewonnen hebt! Je kunt de prijs op komen halen op vrijdag 14 december, na afloop van de Sportkampioenen huldiging van Alkmaar. Meedoen is heel makkelijk:

  • Bekijk de lijst met sponsorproducten;
  • Vul vóór 29 november het formulier onderaan deze webpagina in;
  • Geef aan welk product je wilt winnen, voor wie, en wat de club als tegenprestatie gaat leveren (max. 3 inzendingen per vereniging);
  • Verzin een ludieke, zichtbare of originele tegenprestatie en je maakt nóg meer kans;
  • Vrijdag 30 november hoor je of je tot de prijswinnaars behoort;
  • Vrijdag 14 december overhandigt de sponsor het product aan jouw vereniging (incl. fotomoment) na afloop van de Sportkampioenen huldiging. We vragen je daarom om met (minimaal) 5 personen bij de huldiging aanwezig te zijn zodat we je na afloop van deze gezellig avond éxtra in het zonnetje kunnen zetten.

10x Sportmassage (30 min.) - Massagepraktijk Claudia Huijbers

Claudia is gediplomeerd sportmasseur (NGS), triggerpointmasseur (ATS), Fitnesstrainer (Fitvak A) en zelf fanatiek sporters (o.a. karate, klimmen, zwemmen, fitness). Maar liefst 10 sporters van uw vereniging mogen haar massagepraktijk in Heerhugowaard bezoeken voor een gratis sportmassage van een half uur.

Wanneer u sport, kan het zo zijn dat uw lichaam niet altijd meewerkt. De spieren zijn soms te vermoeid om de inspanning te leveren die u wenst. Het kan zijn, dat er zich na de training klachten openbaren, zoals bijvoorbeeld stijfheid of pijn.

Voorkomen is beter dan genezen
Veel mensen wachten helaas te lang met het laten verzorgen van de spieren: 'Ik voel niks, dus het is niet nodig'. Het is juist zaak klachten te voorkomen. Als u zich regelmatig laat masseren, zorgt dat voor een goede doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en opheffing van eventuele pijnlijke punten. Uw lichaam zal zich sneller herstellen en daardoor beter voorbereid zijn op een volgende inspanning.

Sportmassage is niet alleen voor de topsporters onder ons; de recreatieve sporter heeft er net zo veel profijt van!

www.mpch.nl


2 x 10 Cooldown Koelhanddoek - Wijverkopenvlaggen.nl

Wie wilt dit gave collectes item nou niet? Een Cooldown Koelhanddoek! Deze comfortabele koelhanddoek kan perfect gebruikt worden tijdens of na het sporten. Wijverkopenvlaggen.nl stelt voor twéé verenigingen 10 Cooldown Koelhanddoeken beschikbaar!

Wijverkopenvlaggen.nl is van alle markten thuis. Wijverkopenvlaggen.nl heeft meer dan 3600 bedrukte of onbedrukte promotionele producten waar de klant uit kan kiezen. Van spandoeken tot zeedrukvlaggen, wijverkopenvlaggen.nl heeft het allemaal! Daarnaast heeft het bedrijf een erg mooie actie. Op eenvoudige wijze kan de klant een sportvereniging of stichting voor goede doelen sponsoren. De klant hoeft alleen de gegevens van de sportvereniging of stichting aan wijverkopenvlaggen.nl door te geven en de betreffende vereniging/stichting ontvangt 15% provisie over de bestelling van de klant.


Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website!
www.wijverkopenvlaggen.nl


Clinic baanwielrennen - Sportpaleis Alkmaar

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Alkmaar Sport biedt in Sportpaleis Alkmaar (de Alkmaarse wielerbaan) een baanclinic aan voor 10 personen (inclusief baanfiets). Een actief uitje voor de echte dare-devils binnen de club!

Er zijn verschillende mogelijkheden om als kleine groep kennis te maken met het baanwielrennen. Elke groep wordt naar niveau en wensen ingeschat en gedurende de clinic de beginselen van de sport bijgebracht. Het Sportpaleis zorgt voor een ervaren instructeur die u begeleidt. Wellicht kunt u de clinic zelfs afsluiten met een tijdrit of een snelste ronde!

www.sportpaleisalkmaar.nl


Platte kolen inclusief recept - UZ Vegetables

Van Platte kool krijg je een platte buik!!!
Koolwrap / platte kool is de nieuwe populaire koolsoort die zorgt voor een gezonde basis.

Kies voor 50 platte kolen inclusief een recept voor een overheerlijke voedzame maaltijd.

www.ursemzuurbier.nl


Schaatsen - IJsbaan De Meent Bauerfeind

Het is weer bijna winter... En bij winter hoort schaatsen!

Kom gezellig schaatsen bij De Meent Bauerfeind en kijk wie de snelste is van uw team! Vlakbij de A9 vindt u de halfoverdekte 400-meterbaan en de overdekte ijshal van 50 x 60 meter. Tijdens de zomer van 2018, is De Meent Bauerfeind grondig gerenoveerd. Dit seizoen staat daarom in het teken van de IJsbaan van de Toekomst!

Na het schaatsen kunt u lekker genieten van een hapje en/of drankje bij restaurant Vermaat. De parkeerkosten zijn gratis! Open tot 17 maart 2019.

Het gezelligste uitje op het ijs!

www.demeentalkmaar.nl


Heerlijk zwemmen - Zwembad Hoornse Vaart

Wil jij spelen in de waterspeeltuin, glijden van de vetste interactieve glijbaan of zwemmen door de super grote golven in het golfslagbad? Kom dan naar Alkmaar en beleef een fantastische dag met al je teamgenootjes in het zwembad van de Hoornse Vaart. Versla je vriendjes en vriendinnetjes in de Bucketgame waarbij snelheid, licht en water centraal staan. Raak alle verlichte knoppen zo snel mogelijk aan. Win jij? Dan krijgt jouw tegenstander een emmer koud water over zich heen! Brr…! Na het spelen van de Bucketgame wordt er automatisch een foto gemaakt. Deze foto kan je naar je e-mailadres sturen, om hem vervolgens op je Instagram, Snapchat of Facebook te plaatsen!

Als het buitenbad geopend is, kan je buiten van de supersnelle glijbaan af roetsjen of zandkastelen bouwen op het mooie strand. Heb je het een beetje koud gekregen buiten? Ga dan weer snel naar binnen, want daar zijn er zwembaden tot wel 30 graden! Binnen kan je baantjes trekken in het 50-meterbad of een salto maken van de duikplank in het 25-meterbad. Na afloop kan je lekker genieten van een kopje koffie, een patatje of een gezonde lunch in ons restaurant.

www.hoornsevaart.nl


Aanmelden

Sportclubfonds Alkmaar