Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sportclubfonds Alkmaar

Nieuw in 2017! Bedrijven uit Alkmaar e.o. stellen hun producten als sponsoring beschikbaar aan Alkmaarse sportverenigingen. Doet jouw vereniging ook mee? 1 december hoor je of je gewonnen hebt! Je kunt de prijs op komen halen op vrijdag 15 december, na afloop van de Sportkampioenen huldiging van Alkmaar. Meedoen is heel makkelijk:

  • Bekijk de lijst met sponsorproducten;
  • Vul vóór 30 november het formulier onderaan deze webpagina in;
  • Geef aan welk product je wilt winnen, voor wie, en wat de club als tegenprestatie gaat leveren (max. 3 inzendingen per vereniging);
  • Verzin een ludieke, zichtbare of originele tegenprestatie en je maakt nóg meer kans;
  • Vrijdag 1 december hoor je of je tot de prijswinnaars behoort;
  • Vrijdag 15 december overhandigt de sponsor het product aan jouw vereniging (incl. fotomoment) na afloop van de Sportkampioenen huldiging. We vragen je daarom om met (minimaal) 5 personen bij de huldiging aanwezig te zijn zodat we je na afloop van deze gezellig avond éxtra in het zonnetje kunnen zetten.

10x Sportmassage (30 min.) - Massagepraktijk Claudia Huijbers

Claudia is gediplomeerd sportmasseur (NGS), triggerpointmasseur (ATS), Fitnesstrainer (Fitvak A) en zelf fanatiek sporters (o.a. karate, klimmen, zwemmen, fitness). Maar liefst 10 sporters van uw vereniging mogen haar massagepraktijk in Heerhugowaard bezoeken voor een gratis sportmassage van een half uur.

Wanneer u sport, kan het zo zijn dat uw lichaam niet altijd meewerkt. De spieren zijn soms te vermoeid om de inspanning te leveren die u wenst. Het kan zijn, dat er zich na de training klachten openbaren, zoals bijvoorbeeld stijfheid of pijn.

Voorkomen is beter dan genezen
Veel mensen wachten helaas te lang met het laten verzorgen van de spieren: 'Ik voel niks, dus het is niet nodig'. Het is juist zaak klachten te voorkomen. Als u zich regelmatig laat masseren, zorgt dat voor een goede doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en opheffing van eventuele pijnlijke punten. Uw lichaam zal zich sneller herstellen en daardoor beter voorbereid zijn op een volgende inspanning.

Sportmassage is niet alleen voor de topsporters onder ons; de recreatieve sporter heeft er net zo veel profijt van!

www.mpch.nl


Advertentie en redactie in het Alkmaars Nieuwsblad - Rodi Media

Op een moment dat jouw vereniging dat het best uitkomt plaatst Rodi Media een (kwart pagina) advertentie + redactie ( ± 250 woorden) + foto in het Alkmaars Nieuwsblad! Extra aanbod voor twee extra verenigingen: Hetzelfde concept, zonder de advertentie maar mét plaatsingsgarantie.

Rodi Media is dé mediapartner in Noord-Holland. Zij verspreidt in Alkmaar e.o. onder andere de huis-aan-huis krant het 'Alkmaars Nieuwsblad'. Met het grootste brievenbusbereik van Noord-Holland kunt u in deze krant doeltreffend adverteren en zo uw vereniging promoten.

U dient de redactie en foto (hoge resolutie, liggend) zelf aan te leveren. Dit wordt geplaatst op het moment dat het u uitkomt. Bij het maken van de advertentie kan Rodi Media u eventueel assistentie verlenen.

Rodi Media hoopt natuurlijk dat u een leuke tegenprestatie verzint. Hint: Zij zijn ook heel blij als u ruchtbaarheid geeft aan het feit dat u in de krant staat!

www.rodimedia.nl


Trainingsjasjes voor een team - SMP Sportscare

Bent u op zoek naar teamkleding voor uw vereniging? SMP Sportscare voorziet een team (max. 16 p.) van een nieuw trainingsjack, inclusief opdruk (logo vereniging en logo SMP Sportscare).

Willen jullie een team (letterlijk) in een nieuw jasje steken? SMP Sportscare kan door het grote aanbod van verschillende merken in verschillende prijsklassen een breed assortiment sportkleding aanbieden. Daarnaast verzorgt zij ook de bedrukking van de kleding helemaal zelf! Jarenlange ervaring in de samenwerking met (sport)clubs zorgt ervoor dat de reacties over dit in Heerhugowaard gevestigde bedrijf lovend zijn.

www.smpsportscare.nl


Indoor Trampolinespringen - JumpSkillz Alkmaar

Kom lekker jumpen in het leukste indoor trampolinepark van Nederland. JumpSkillz Alkmaar stelt haar trampolinehal beschikbaar aan jouw team, trainingsgroep, bestuurscommissie of... Kom jij jumpen in dit mooie park aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar (bij sportcomplex Hoornse Vaart)?!

JumpSkillz is de beste locatie voor een gegarandeerd leuk kinderfeestje of groepsuitje. Kom jumpen met muziek en special effects op Happy Friday of verbrand veel calorieën tijdens het Fit Jump les op dinsdagavond. Ook kan je de hele trampolinehal voor je eigen feestje reserveren.

https://alkmaar.jumpskillz.nl


Privé Yoga les voor een team - Moon Yoga Club

Moon Yoga Club combineert de eeuwenoude traditie van yoga met de know how van nu. Een les is mindful, geeft inspiratie en helpt je het maximale uit jezelf te halen. Deze Yoga club uit Bergen biedt een Yoga les aan aan een groep van maximaal 20 personen, in de eigen Yoga Studio.

Moon Yoga club is het eerste yoga centrum van Nederland dat alleen thema lessen aanbiedt. In Japanse Yogascholen zijn thema lessen helemaal hot and happening. En vanaf nu ook in Nederland beschikbaar! De yogalessen zijn speciaal ontworpen om de lichaamsenergie vrij te laten stromen.Het gevolg: een gezond lichaam met een heldere geest. Er zijn in totaal 6 type lessen die op verschillende levels gegeven worden, van rustig tot fysiek zware oefeningen. U zult ervan versteld staan wat een Yoga les uw team op kan leveren

https://moonyogaclub.com


2x 10 Colsjaals incl logo opdruk van de club - Wijverkopenvlaggen.nl

Op de wintersport, maar ook tijdens sporttrainingen die -in de wintermaanden- buiten plaatsvinden is hij hartstikke populair: Een colsjaal! Deze comfortabele doek houdt oren en hoofd lekker op temperatuur. Wijverkopenvlaggen.nl stelt voor twéé verenigingen 10 colsjaals beschikbaar, inclusief logo opdruk van de club!

Goedkope vlaggen zijn makkelijk te vinden, maar goedkope kwaliteitsvlaggen niet. Wijverkopenvlaggen.nl is gevestigd in Alkmaar, dus lekker dichtbij, betrouwbaar, en levert kwalitatief hoogwaardig materiaal. Of het nou om gevel-, beach-, banier- of golfvlaggen gaat. Sins kort is het assortiment ook uitgebreid met de colsjaal, een leuke gadget voor op het sportveld. Wijverkopenvlaggen.nl hanteert daarnaast een aantrekkelijk sponsormodel: als je bij een bestelling de naam van je club/vereniging doorgeeft, ontvangt de club 15% provisie op jouw aankoop! Daarnaast kunnen sportverenigingen zélf -voor eigen gebruik- inkopen bij vlaginkoop.nl, goedkoper kan niet.

Een Colsjaal is een Look-a-like Buff, nieuwsgierig kijk op https://www.youtube.com/watch?v=-mtE8EANyVk

www.wijverkopenvlaggen.nl


Clinic baanwielrennen - Sportpaleis Alkmaar

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Alkmaar Sport biedt in Sportpaleis Alkmaar (de Alkmaarse wielerbaan) een baanclinic aan voor 10 personen (inclusief baanfiets). Een actief uitje voor de echte dare-devils binnen de club!

Er zijn verschillende mogelijkheden om als kleine groep kennis te maken met het baanwielrennen. Elke groep wordt naar niveau en wensen ingeschat en gedurende de clinic de beginselen van de sport bijgebracht. Het Sportpaleis zorgt voor een ervaren instructeur die u begeleidt. Wellicht kunt u de clinic zelfs afsluiten met een tijdrit of een snelste ronde!

www.sportpaleisalkmaar.nl


Narrowcasting op de vereniging inclusief opmaak - Ziber / RAADHUIS

Start met SenseView van softwarebedrijf Ziber en je hebt een eigen televisiekanaal (ook wel digital signing genoemd) in de kantine hangen! Creatief communicatiebureau RAADHUIS zorgt bovendien voor een mooie grafische opmaak van het geheel. De vereniging dient zelf voor een scherm (met HDMI aansluiting) en WiFi te zorgen. Van Ziber/Raadhuis ontvangt u een jaar-abonnement op SenseView en Google Chromebit (waar de software op draait).

www.raadhuis.com

www.ziber.nl


Huisstijl update - Alkmaar Sport

Samen met de verenigingsadviseur en afdeling Communicatie van Alkmaar Sporten kijken we waar behoefte aan is. Een nieuw logo of een update van het huidige logo. Daarnaast worden templates aangeleverd voor de huisstijl daaromheen met o.a. brieven, flyers en posters. Iets waar u na oplevering zelf verder mee kunt werken voor een professionele uitstraling van uw vereniging.

www.alkmaarsport.nl


Topvorm Sessie voor Coaches - Talent in Topvorm

Een avond waarbij sportpsycholoog Wendy Roozendaal coaches inzicht geef in de laatste ontwikkelingen binnen de sportpsychologie. Onderwerpen kunnen oa zijn: talentontwikkeling, presteren onder druk en je eigen ontwikkeling als coach.

Als coach, heb je naast de ouders van je sporter, de meeste invloed op de mentale ontwikkeling van sporters. Hoe ben je hier als coach mee bezig? Wat werkt en wat niet? Welk voorbeeld geef jij als coach? Welke vragen heb je als coach over mentale training? Hoe kan een sportpsycholoog waarde toe voegen? Op deze vragen, maar wellicht nog veel meer vragen uit de groep, krijg je antwoord!

In de sessie is volop ruimte voor kennisuitwisseling en vooral veel vragen en interactie!
Duur: 1,5 tot maximaal 2 uur

www.talentintopvorm.nl


Platte kolen inclusief recept - UZ Vegetables

Van Platte kool krijg je een platte buik!!!
Koolwrap / platte kool is de nieuwe populaire koolsoort die zorgt voor een gezonde basis.

Kies voor 50 platte kolen inclusief een recept voor een overheerlijke voedzame maaltijd.

www.ursemzuurbier.nl


Obstacle Run Teamuitje - Outdoorpark Alkmaar

Is jullie team gek op een uitdaging? Kom naar Outdoorpark Alkmaar en trotseer de obstakels van de Obstacle Run. Op ons terrein is een speciaal parcours gecreëerd met obstakels op verschillende niveaus. Zowel de recreant als de zwaar beoefende runner kan bij ons terecht. Geen zin om vies en nat te worden? Volg dan de droge route!

Maak kennis met obstakels, verbeter kracht en uithoudingsvermogen en daag teamgenoten uit!

Een teamuitje voor maximaal 16 personen duurt ongeveer 1,5 uur.

www.outdoorparkalkmaar.nl


Curling clinic - IJsbaan De Meent Bauerfeind

Wist u dat het Nederlandse curling team in 2016 voor het eerst mee heeft gedaan aan een WK Curling en nu Olympische ambities heeft? De sport groeit door het succes van de Nederlandse curling mannen enorm!

Curling is de ijssport voor zowel jong als oud. Een sport waarbij communicatie en samenwerking net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen ‘gooien’, schuiven en vegen. Maar bovenal is curling vooral heel veel fun!

Kies voor een curling clinic van een uur onder begeleiding van een enthousiaste instructeur van Alkmaar Sport. Het gezelligste uitje op het ijs!

www.demeentalkmaar.nl


Nek-Rug-Check - Stringer Chiropractie

Wil je ook weten of je wervels allemaal optimaal functioneren?
Tijdens dit consult bij de vereniging of op de praktijk van Stringer Chiropractie wordt gekeken hoe de stand van jouw wervels is en wordt advies gegeven over hoe chiropractie jou kan helpen om jouw leven optimaal te kunnen leven!

Als onderdeel van het behandelplan biedt de chiropractor een gratis introductiebijeenkomst. Tijdens de introductie bijeenkomst wordt zoveel mogelijk inzicht gegeven in wat gezond zijn is en wat chiropractie inhoudt als geneeswijze. Na afloop is er de gelegenheid om vragen aan de chiropractor te stellen. De bijeenkomst duurt ongeveer 30 minuten. Daarnaast ontvangen de leden van het team 10% korting op een eerste consult. Een goede investering in de gezondheid!

Bij Stringer Chiropactie wordt behandeld op een holistische manier, daarbij wordt naar de mens als geheel gekeken en zeker niet alleen naar de pijnplek.

www.stringerchiropractie.nl


Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.