Header klein

Giftcard

Een vitale kerst voor uw medewerkers

Boost Your Vitality Giftcard

Bij kerst en kerstpakketten denkt menigeen al snel aan oliebollen, bubbels, pakketten met wijn, de aloude ragout of het kerstbrood. Veel Nederlanders hebben na al het thuiswerken echter behoefte aan een gezonde en gebalanceerde leefstijl waarin bewegen, mindfulness en gezonde voeding een belangrijke rol innemen. Alkmaar Sport speelt hierop in met Boost Your Vitality. Dit sportieve kerstkado kan niet alleen worden ingezet als blijk van waardering voor de flexibele inzet, maar ook om de medewerkers én uw organisatie een vitale boost te geven.

Al jarenlang is het een traditie dat medewerkers aan het eind van het jaar een kerstpakket ontvangen. Een bedankje voor de inzet van het afgelopen jaar. En die inzet was de afgelopen periode een bijzondere. Menig medewerker heeft flexibiliteit en aanpassingsvermogen getoond door veel thuis te werken en veel thuis te blijven. U kent vast ook de bekende coronakilo’s, de muren die op je afkomen en het online overleg.

“Met de Boost Your Vitality giftcard kunt u uw medewerkers op een unieke manier bedanken voor deze bijzondere inzet. Én hen, zowel fysiek als mentaal, weer in beweging brengen,” vertelt Suzanne Krul, accountmanager B2B van Alkmaar Sport, enthousiast. De Boost Your Vitality giftcard, een sportieve kadobon, nodigt ontvangers uit om in beweging te komen, alleen of samen. Op het moment dat het de medewerker uitkomt. Deze giftcard sluit naadloos aan bij de vele goede voornemens die tijdens de jaarwisseling worden gemaakt én laat uw organisatie weer bruisen. “Een vitale medewerker is niet alleen creatiever maar zit ook letterlijk beter in zijn of haar vel en beleeft meer werkplezier. Kortom, het is tijd om de vitaliteit een boost te geven!” vervolgt Suzanne haar verhaal.

Medewerkers kiezen zelf

Suzanne vertelt: “Met de giftcard geven medewerkers hun gezondheid een extra boost door de computer af te sluiten en in beweging te komen. Zij kunnen kennismaken met nieuwe en ook oer-Hollandse sporten. Je kunt deze activiteiten alléén uitproberen of lekker samen met een collega op een moment dat het je schikt.”

Medewerkers zijn vrij om te kiezen wanneer en waaraan zij het tegoed op de giftcard besteden. Alkmaar Sport zorgt voor een steeds wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten. Voor de winter is er bijvoorbeeld keuze uit traditionele sporten als schaatsen of banenzwemmen en aquafitness. Daarnaast kan je denken aan crossfit, outdoor lessen voor de actieve 50 plusser, floatfit op een aquabase of de ouderwetse gymles waarbij onder andere apenkooien voor volwassenen op de agenda staat. In de zomermaanden wordt het aanbod afgewisseld met activiteiten als open water zwemmen in het Geestmerambacht, suppen in de grachten van Alkmaar of slacklinen in het Outdoorpark.

Geef uw organisatie een vitale boost met een sportief kerstkado. Breng uw medewerkers in beweging en start 2022 weer gezond en fit!

Suzanne Krul

Met deze giftcard probeert Alkmaar Sport alle inwoners van de regio Alkmaar in beweging te brengen. Suzanne: “We signaleren dat zowel de werkgever als de werknemer het nu nog belangrijker vindt om fit en gezond te blijven, ook tijdens werktijd. Vandaar dat we naast het in beweging brengen van mensen ook graag advies geven op het gebied van gezonde voeding, mindfulness en gezondheid op de werkvloer.”

Activiteit op maat

Samen sporten met het team of zelfs het hele bedrijf en de dag afsluiten met een gezellig stamppottenbuffet, barbecue of borrel is als pakket op maat ook mogelijk. “We komen graag met u in gesprek om de opties te bespreken. Daarnaast staat er regelmatig een ouder-kind activiteit in het Outdoorpark op het programma om wat quality-time met je kinderen door te brengen,” besluit Suzanne.

Meer informatie

De Boost Your Vitality Gift Card is te koop vanaf 2 medewerkers met een minimum tegoed van € 25,00 per persoon. Op verzoek zijn opmaat gemaakte ontwerpen of een sportieve kick-off tijdens de introductie van de kaarten mogelijk. De kaarten zijn vrij te besteden in de webshop van Alkmaar Sport en hebben een geldigheidsduur van een jaar. Meer informatie over het activiteitenaanbod is te vinden op www.alkmaarsport.nl/boostyourvitality of te verkrijgen via de afdeling Communicatie, communicatie@alkmaarsport.nl.