Header klein

Kadokaart

Boost Your Vitality kadokaart

De afgelopen jaren hebben uw medewerkers zich aangepast en flexibel opgesteld door veel thuis te werken en te blijven. U kent vast ook de bekende coronakilo’s, de muren die op je afkomen en het online overleg. Breng uw team weer in beweging met een Boost Your Vitality kadokaart!

De Boost Your Vitality kadokaart is een unieke manier om uw medewerkers te bedanken. En hen zowel fysiek als mentaal weer in beweging te brengen. Een fitte medewerker is creatiever en beleeft meer werkplezier. Kortom, het is tijd om vitaliteit een boost te geven!

Hoe werkt het?

Met de Boost Your Vitality kadokaart geeft u uw medewerkers een persoonlijk kado. Medewerkers kiezen zelf wanneer, waaraan en met wie zij het tegoed op de giftcard besteden. Alkmaar Sport zorgt voor een wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan banenzwemmen, aquafitness of het populaire FloatFit in zwembad Hoornse Vaart. In Outdoorpark Alkmaar bieden we een bootcamp programma en ouder- en kindklimmen. Liever op het water? Dan is suppen door de Alkmaarse grachten wellicht een uitdaging. In de winter kunnen medewerkers uiteraard heerlijk komen schaatsen op De Meent of baanwielrennen in Sportpaleis Alkmaar. Een actief programma!

Medewerkers kiezen zelf wanneer zij
in beweging komen, hoe en met wie.

Marlou Zuurbier

Activiteit op maat

“Heb je zelf een idee? We horen graag van je. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.” Samen sporten met het team of zelfs het hele bedrijf en de dag afsluiten met een gezellig stamppottenbuffet, barbecue of borrel is als pakket op maat ook mogelijk. “We komen graag met je in gesprek om de opties te bespreken,” besluit Marlou.

Meer informatie

De Boost Your Vitality kadokaart is te koop vanaf 2 medewerkers met een minimum tegoed van € 25,00 per persoon. Op verzoek zijn opmaat gemaakte ontwerpen of een sportieve kick-off tijdens de introductie van de kaarten mogelijk. De kaarten zijn vrij te besteden in de webshop van Alkmaar Sport en hebben een geldigheidsduur van een jaar. Meer informatie over het activiteitenaanbod is te vinden op www.alkmaarsport.nl/boostyourvitality of te verkrijgen via Marlou Zuurbier, byv@alkmaarsport.nl.