Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Alkmaar Sport organiseert Open Water Swim Events

Datum: 13 juni 2019
Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met de Vrijwillige Reddingsbrigade Bergen twee Open Water Swim Events. Op zaterdag 29 juni vindt de Open Water Molen Swim plaats, waar midden tussen het prachtige landschap en tussen de klassieke molens van de Hoornse Vaart wordt gezwommen. Twee maanden later, op woensdag 28 augustus, staat het Bergen aan Zee Swim Event op het programma. Jong en oud kunnen deelnemen! Een zwemdiploma is verplicht. De kosten om deel te nemen aan de Open Water Molen Swim of het Bergen aan Zee Swim Event bedragen €14,50 waarvan €2,- wordt geschonken aan een goed doel.
Meer informatie


Zonovergoten dag voor RAADHUIS Pinksterun

Datum: 11 juni 2019
Op zondag 9 juni organiseerde Alkmaar Sport de tweede editie van de RAADHUIS Pinksterun. De run leidde de lopers van de 5 km, 10 km, Kinderun en business run dwars door de Oudorperpolder. Een zonnige dag en blije gezichten tekenden deze Eerste Pinksterdag.
Meer informatie


Live uitslagen RAADHUIS Pinksterun - Kijk hier

Datum: 09 juni 2019
Dit jaar organiseert Alkmaar Sport naast de Kidsrun, de 5 km en 10 km ook een business run voor bedrijventeams. De Pinksterun, een run dwars door de Oudorperpolder, vindt plaats op eerste pinksterdag, zondag 9 juni.
Meer informatie


Fietstocht over EK Parcours - EK Side Event

Datum: 07 juni 2019
Op woensdag 3 juli kunt u mee fietsen met onze fietstocht door en rond Alkmaar. Om 13.30 uur verzamelen we bij zwembad Hoornse Vaart, waarna we onder begeleiding van de gezellige voorfietser van Akmaar Sport Alkmaar doorkruisen en een deel van het EK fietsparcours zullen volgen. Onderweg stoppen we even voor een kopje koffie en wat lekkers.
Meer informatie


Routes EK Wielrennen tonen het beste van Alkmaar aan de wereld

Datum: 06 juni 2019
Bron: Alkmaar Cycling
De routes van het EK Wielrennen in Alkmaar tonen de stad en de regio op een unieke manier aan de wereld. Iconische plekken, prachtige natuur, de kenmerken van de stad en de regio, de renners komen ze straks allemaal tegen. Met de start bij het Waagplein, de kanaalkade en een unieke kasseienstrook als finale van de wegwedstrijd als blikvangers. Het EK Wielrennen Alkmaar wordt gehouden van 7 t/m 11 augustus 2019.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl