Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Inschrijving tweede editie RAADHUIS Pinksterun geopend!

Datum: 09 april 2019
Op dinsdag 5 februari opent de inschrijving voor de tweede editie van de RAADHUIS Pinksterun. Dit jaar organiseert Alkmaar Sport naast de Kidsrun, de 5 km en 10 km ook een business run voor bedrijventeams. De Pinksterun, een run dwars door de Oudorperpolder, vindt plaats op eerste pinksterdag, zondag 9 juni.
Meer informatie


Sportkenniscafé staat weer voor de deur

Datum: 04 februari 2019
Op dinsdag 5 maart organiseert Alkmaar Sport een Sportkenniscafé in De Meent Bauerfeind. Binden en behouden van de jeugd staat hierin centraal: waarom stoppen zoveel jongeren als ze op de middelbare school zitten? Hoe pak je dit als vereniging aan? Het Sportkenniscafé gaat in op deze vragen en geeft advies over hoe je deze doelgroep blijft binden. Daarnaast wordt er nog een presentatie gegeven over 4 inzichten voor bestuurders.
Meer informatie


RTC langebaan schaatsen komt naar Alkmaar

Datum: 20 december 2018
Raymond Koen, topsportcoördinator Alkmaar, bij Olympisch Netwerk Noord Holland is vervuld dat Alkmaar zijn 11e Regionaal Trainingscentrum (RTC) langebaan schaatsen mag begroeten. “Zo kan Alkmaar zich verder profileren als talentenstad.” Met de komst van het 11e Regionale Trainingscentra is Alkmaar één van de grootste opleiders van sporttalent in Nederland.
Meer informatie


Rabobank Alkmaar e.o. tekent driejarig partnerschap met Alkmaar Sport

Datum: 17 december 2018
Rabobank Alkmaar e.o. en Alkmaar Sport tekende een driejarige samenwerking op de 400-meterbaan van De Meent Bauerfeind. Met dit partnerschap stimuleren zij de activiteiten rondom de maatschappelijke thema’s ‘jongeren’, ‘vitaliteit’ en ‘circulaire economie’ in de regio Alkmaar.
Meer informatie


Sophie von Bersworth nieuwe Sportkampioen van Alkmaar

Datum: 15 december 2018
Sportkampioenen van Alkmaar. Tijdens een wervelende avond vol sport en sportief entertainment in Sportpaleis Alkmaar werden in vijf categorieën sportprijzen toegekend. Kampioen van de avond werd mountainbikester Sophie von Berswordt, zij mag zich een jaar lang Sportkampioen van Alkmaar noemen. Onder de leiding van presentator Rob Mooij ontvingen de genomineerden de eer die hen toebehoorde en werden de winnaars nog eens extra in het zonnetje gezet met een award en cheque.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl