Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Datum: 22 november 2018

Gratis Meidenvoetbaldag bij De Meent Bauerfeind

Op donderdag 3 januari van 12:00 tot 16:00 uur organiseert Alkmaar Sport samen met de Rabobank Alkmaar e/o een voetbaldag voor meiden tussen de 10 tot en met 14 jaar.

Meidenvoetbal is op dit moment de snelst groeiende de sport in Nederland. Alkmaar Sport wilt het meidenvoetbal in Alkmaar en omgeving ook meer onder de aandacht krijgen. Om deze reden is Alkmaar Sport een samenwerking aangegaan met de Rabobank Alkmaar e/o van drie jaar. Gedurende deze samenwerking organiseert Alkmaar Sport 4 meidenvoetbaldagen per jaar.

De eerstvolgende meidenvoetbaldag vindt plaats in de kerstvakantie op donderdag 3 januari van 12:00 tot 16:00 uur in de Meent Bauerfeind. Op deze dag krijgen de meiden een techniektraining en een freestyle clinic. Ook zijn er verschillende voetbalspelletjes en komt er een gastspreker die gaat vertellen over gezonde voeding. De dag wordt afgesloten met een toernooitje.

Dus kom ook naar de meidenvoetbaldag op 3 januari. De toegang tot deze dag is gratis! Meld je snel aan, door te mailen naar Bregje Sinnema - B.Sinnema@alkmaarsport.nl

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht