Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Datum: 16 augustus 2017

Ouderensport wordt Sport Vitaal

Jaarlijks maken meer dan 1200 sporters gebruik van het diverse sportaanbod van de afdeling Ouderensport van Alkmaar Sport. Dit aantal groeit nog steeds. Populaire sporten als yoga, qigong en pilates zijn steeds meer in trek, ook onder de jongere generatie. Om deze doelgroep beter te kunnen bedienen, heeft Alkmaar Sport onder de noemer van Sport Vitaal een nieuw en completer sportaanbod ontwikkeld. Sporten verbindt op deze manier jong én oud.

Je lekker fit en vitaal willen voelen is van alle leeftijden. Vandaar dat Alkmaar Sport nu een compleet sportaanbod heeft ontwikkeld voor alle sporters in Alkmaar en omgeving: Sport Vitaal. Sport Vitaal vervangt vanaf het nieuwe sportseizoen in september het voormalige Ouderensport. Sport Vitaal biedt een breed pakket aan sport, van tennis en yoga tot volleybal en zwemmen. Uniek is dat deze activiteiten op maat worden aangeboden. Zo sport een ieder op zijn/haar eigen niveau. Van extreem actief tot ontspannen bewegen. Sporten met Sport Vitaal kan altijd en overal: zowel overdag, als in de avonden en het weekend.

Alle activiteiten van Sport Vitaal kunt u vinden op www.alkmaarsport.nl/sportvitaal. Tijdens de Nationale Sportweek van 9 t/m 17 september besteedt Alkmaar Sport extra aandacht aan Sport Vitaal. Dit in de vorm van sport clinics, een wandeltocht en een interessante lezing over de positieve effecten van een gezonde leef-en voedingsstijl bij diabetes type 2. Voor informatie over de Nationale Sportweek kunt u eveneens terecht op www.alkmaarsport.nl/sportvitaal.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht