Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Datum: 08 oktober 2018

Sportkenniscafé ‘’de gevolgen van de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen’’

Op dinsdag 6 november organiseert Alkmaar Sport in De Meent Bauerfeind een Sportkenniscafé voor Alkmaarse sportbestuurders. Het onderwerp van de bijeenkomst gaat over de gevolgen van de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen, die vanaf 1 januari 2019 ingaan. Het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Een nieuw jaar betekent vaak ook een nieuwe regelgeving voor sportverenigingen. Per 1 januari 2019 zijn de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen van toepassing. Organisaties die, zonder winstoogmerk, de gelegenheid bieden om te sporten, worden bijvoorbeeld vrijgesteld van btw. Alkmaar Sport licht tijdens deze bijeenkomst in basis toe welke nieuwe btw-regels er nog meer per 1 januari 2019 komen én wat de gevolgen hiervan zijn voor de sportverenigingen. Daarnaast komt mw. N. Brameijer (zelfstandig fiscalist) als gastspreker tijdens het Sportkenniscafé.

Vooraf aanmelden

Het bijwonen van het Sportkenniscafé is gratis. Interesse? U kunt zich vóór vrijdag 2 november aanmelden bij Paul Bollen, p.bollen@alkmaarsport.nl. Via dit mailadres kunt u eveneens vooraf uw vragen over de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen insturen.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht