Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Stages en vacatures

Alkmaar Sport is een grote organisatie die zwembaden, een ijsbaan en diverse sporthallen beheert en onderhoudt. Ook organiseert Alkmaar Sport diverse sportactiviteiten in en rond Alkmaar. Daarom is er regelmatig plek voor stagiaires. Hieronder publiceren wij onze stageplaatsen en vacatures. Staat er niks voor je bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Diverse stagiair(e)s

2 tot 4 dagen per week
Alkmaar Sport N.V. is voor seizoen 2018/2019 op zoek naar diverse stagiair(e)s.
Meer informatie


Allround Medewerker Techniek

32-38 uur per week
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
Affiniteit met Elektrotechniek Voor het dagelijks onderhoud van het vastgoed, inventaris en installaties van diverse sportcomplexen
Meer informatie


Vakleerkracht SportX

10 - 20 uur per week
Dienstverband: Parttime

Meer informatie


Coördinator Outdoorpark Alkmaar

Als Coördinator Outdoorpark Alkmaar ben je de drijvende kracht achter het Outdoorpark Alkmaar. Je bent verantwoordelijk voor de programmering en draagt zorg voor een perfecte uitvoering van de activiteiten. Daarnaast zorg jij ervoor dat het contact met de klanten wordt onderhouden, ga je actief op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, signaleer je innovaties en ontwikkelingen en vertaal je deze vervolgens in concrete plannen en programma’s. Bovendien heb je ervaring met het bewaken van budgetten en het maken van een personeelsplanning. Jij bent echt iemand die gestructureerd en planmatig kan werken en zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert. Je bent klantgericht, ondernemend en sociaal en weet als geen ander hoe je een beleving kunt creëren op het meest bijzondere stukje groen van Alkmaar.
Meer informatie


Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Ruim 2 fte
Dienstverband: Vast en op oproepbasis
Alkmaar Sport is op zoek naar docenten lichamelijke opvoeding.
Meer informatie


Beweegpieten vacature

0-38 uur p.w.
Alkmaar Sport N.V. is op zoek naar sportieve mensen die in de periode 19 t/m 30 november beschikbaar zijn.
Meer informatie


Chief Curling Officer

32 uur per week
Alkmaar Sport N.V. is op korte termijn op zoek naar een Chief Curling Officer die ons ondersteunt bij de ontwikkeling van Kaascurlen en als gezicht van Alkmaar Sport mede bepalend is voor het succes van curlen in Alkmaar.
Meer informatie


Enthousiaste kandidaat voor onze mascotte Freddy Fit

Alkmaar Sport N.V. is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die het leuk vindt om op oproepbasis als mascotte Freddy Fit te fungeren.
Meer informatie


Sporttrainer (CIOS / Sport&Bewegen)

0,5 fte
Dienstverband: Tijdelijk
Alkmaar Sport is regelmatig op zoek naar sporttrainers. Gespecialiseerd in een specifieke sport of met algemene kennis van het lesgeverschap. Zowel op CIOS als op ALO-niveau.
Meer informatie