Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Stages en vacatures

Alkmaar Sport is een grote organisatie die zwembaden, een ijsbaan en diverse sporthallen beheert en onderhoudt. Ook organiseert Alkmaar Sport diverse sportactiviteiten in en rond Alkmaar. Daarom is er regelmatig plek voor stagiaires. Hieronder publiceren wij onze stageplaatsen en vacatures. Staat er niks voor je bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Ben jij een energieke vakleerkracht? Vind jij de relatie met leerlingen belangrijk? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is? Dan is Alkmaar Sport op zoek naar jou!
Meer informatie


Enthousiaste kandidaat voor onze mascotte Freddy Fit

Alkmaar Sport N.V. is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die het leuk vindt om op oproepbasis als mascotte Freddy Fit te fungeren.
Meer informatie


Stagiair marketing/communicatie

24 u p/w
Alkmaar Sport N.V. is op zoek naar een marketing/communicatie stagiair.
Meer informatie


Vacature: Zweminstructeur voor de zwemaccommodaties van Alkmaar

24 uur per week
Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je flexibel met een positieve instelling. Naast het geven van zwemlessen, toezichthouden en schoonmaak, streef je samen met je team naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Voor deze functie is een opleiding van de NBZ of NRZ-NPZ en/of zweminstructeur ENVOZ en/of zweminstructeur zwem ABC en/of CIOS aantekening zwemmen, ZRZ (lifeguard zwembaden), en een geldig EHBO-diploma verplicht. Het kunnen geven van lessen aan doelgroepen zoals aquafitness, conditiezwemmen en ouder- en kindzwemmen is een pré.
Meer informatie


Toezichthouder zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout

In de Alkmaarse zwembaden heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Onze toezichthouders zijn de belangrijkste schakel in het waarborgen van de veiligheid. Zij observeren, registreren, acteren, zijn constant alert en maken er ondertussen ook nog een feestje van. Want naast dat het bij ons zo veilig mogelijk is, vinden wij het ook belangrijk dat onze bezoekers graag bij ons komen. De omgang met onze bezoekers is daarom een belangrijk onderdeel van de functie. Bezoekers voelen zich welkom bij ons, hebben plezier en komen graag bij ons terug. Dat heeft ook te maken met het feit dat wij tijd investeren in het schoonmaken van het bad en de kleedkamers. Ook dat is een taak van de toezichthouders.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven