Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Stages en vacatures

Alkmaar Sport is een grote organisatie die zwembaden, een ijsbaan en diverse sporthallen beheert en onderhoudt. Ook organiseert Alkmaar Sport diverse sportactiviteiten in en rond Alkmaar. Daarom is er regelmatig plek voor stagiaires. Hieronder publiceren wij onze stageplaatsen en vacatures. Staat er niks voor je bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Diverse stagiair(e)s

2 tot 4 dagen per week
Alkmaar Sport N.V. is voor seizoen 2019/2020 op zoek naar diverse stagiair(e)s.
Meer informatie


Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Divers
Dienstverband: Divers
Ben jij een energieke vakleerkracht? Vind jij de relatie met leerlingen belangrijk? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is? Dan is Alkmaar Sport op zoek naar jou!
Meer informatie


Receptionist

20 uur per week
Dienstverband: Een jaarcontract met een proeftijd van een maand.
We zoeken voor Sportcomplex De Meent Bauerfeind, sportcomplex Hoornse Vaart en zwembad De Hout een receptionist m/v. Ben jij een proactieve, representatieve, gast- en service gerichte receptionist met affiniteit voor Sport? Ben je flexibel en wisselend inzetbaar (overdag/avonden/weekenden en feestdagen) dan nodigen wij je uit om te solliciteren.
Meer informatie


Toezichthouder Sportcomplex De Meent Bauerfeind / Sportpaleis Alkmaar

38 per week
Dienstverband: Jaarcontract met een proeftijd van een maand.
Als Toezichthouder voer je werkzaamheden uit in sportcomplex De Meent Bauerfeind, de ijshal, de ijsbaan en in Sportpaleis Alkmaar. Een heel veelzijdige functie!
Meer informatie


Enthousiaste kandidaat voor onze mascotte Freddy Fit

Alkmaar Sport N.V. is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die het leuk vindt om op oproepbasis als mascotte Freddy Fit te fungeren.
Meer informatie