Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Receptionist M/V

20 uur per week
Dienstverband: Een jaarcontract met een proeftijd van een maand.

Alkmaar Sport, hét jonge en innovatieve sportbedrijf van Alkmaar en omstreken, brengt mensen in beweging. Door samen te werken creëren we een schone, veilige en inspirerende sportomgeving en organiseren we heel veel sportactiviteiten. Zowel binnen in de gymzalen, zwembaden en sportcomplexen als buiten op de velden of de ijsbaan. Voor iedereen van jong tot oud.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een representatieve

Receptionist

(20 uur per week)

die het visitekaartje van de organisatie is in zowel sportcomplex De Meent Bauerfeind, sportcomplex Hoornse Vaart als zwembad De Hout.

Functieprofiel
Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een flexibele en positieve instelling. Je deelt ons streven naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Met jouw vriendelijke en spontane uitstraling, ontvang jij onze gasten. Je bent een duizendpoot, waarbij je vragen beantwoordt via de telefoon, administratieve werkzaamheden verricht en de gasten informeert en adviseert. Hierdoor ben jij het visitekaartje van de accommodatie en zorg jij dat de gasten warm ontvangen worden. Met een goede kennis van het Nederlands, en misschien ook enige kennis van het Duits en Engels, weet je op een prettige manier met onze gasten te communiceren. Je bent pro-actief, gast- en servicegericht, flexibel en wisselend inzetbaar (overdag/avonden/weekenden en feestdagen). Je beschikt over minimaal een MAVO-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen.

Taken

  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden;
  • Gastheer/gastvrouw tijdens openingstijden;
  • Accuraat kunnen werken;
  • Bereid te werken op meerdere locaties van Alkmaar Sport NV.

Geboden

  • 20 uur per week;
  • Een jaarcontract met een proeftijd van een maand;
  • Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring (CAO Sport schaal 4, € 1855 - € 2625 bij een fulltime dienstverband).

Solliciteren of meer informatie

Reageren op deze vacature kan tot 15 november 2019. Sollicitaties kun je richten aan Roy Lennings, r.lennings@alkmaarsport.nl ovv sollicitatie receptionist(e).


Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Sollicitatie formulier

Naam
E-mail
Telefoon
Woonplaats
Motivatie toevoegen
CV toevoegen