Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Medewerker projecten

32 uur per week

‘Alkmaar Sport stimuleert en faciliteert Sport en Bewegen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een aantrekkelijke en vitale leefomgeving voor inwoners uit Alkmaar en omgeving. Wij dragen bij aan de gezondheid, sociale binding en leefbaarheid van mensen in de regio. Daarnaast streven wij ernaar om het economische potentieel van sport optimaal te benutten. Daartoe beheren en exploiteren wij sportaccommodaties en adviseren en ondersteunen verenigingen, scholen en gemeenten. Door samen te werken creëert Alkmaar Sport een schone, veilige en inspirerende sportomgeving zodanig dat zoveel mogelijk mensen uit Alkmaar en omgeving sporten en bewegen’.

Ter ondersteuning van de afdeling Sportstimulering van Alkmaar Sport zijn wij op zoek naar een enthousiast een initiatiefrijke

Sporttrainer/Medewerker projecten

32 uur per week

Wat zijn de werkzaamheden?
Als Sporttrainer bij Alkmaar Sport verzorg je sport- en spellessen in meerdere gymzalen, op sportvelden en op andere (sport)locaties in en rondom Alkmaar. Je werkt met verschillende doelgroepen, van de jongste peuters bij een kinderdagverblijf tot de 55+ doelgroepen van Sport Vitaal. Je plant je lessen nauwkeurig en bereidt deze zorgvuldig voor. Je overlegt hiervoor regelmatig met collega-trainers en de sportcoördinatoren op kantoor. Als Medewerker projecten wordt jouw inzet ook regelmatig verlangd bij andere overkoepelende activiteiten van Alkmaar Sport, waaronder bijv. diverse sportspektakels en dreumesinstuiven. Je organiseert zelf nu en dan kleine evenementen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze sport- en speluitleen. Je houdt een administratie bij van de materialen en zorgt dat deze op tijd op de juiste plek zijn én weer opgehaald worden.

Wat vragen wij?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Sport specifieke opleiding, bijv. CIOS / Sport & Bewegen niveau 4;
  • Affiniteit met verschillende doelgroepen, bijv. jonge kinderen en ouderen;
  • In het bezit van Rijbewijs-B;
  • Communicatief vaardig;
  • Flexibel in werktijden en –uren;
  • Structuur kunnen aanbrengen in werkzaamheden;
  • Zelfstandig kunnen werken.

Wat bieden wij?
Een tijdelijke aanstelling voor een jaar met zicht op verlening. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6 van de cao Sport. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Stuur dan uiterlijk 25 mei a.s. een cv en motivatie naar: w.vanderklugt@alkmaarsport.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie, neem dan contact op met Wouter van der Klugt, teamleider, via w.vanderklugt@alkmaarsport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Sollicitatie formulier

Naam
E-mail
Telefoon
Woonplaats
Motivatie toevoegen
CV toevoegen