Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Agenda EK side events

Speciaal voor de inwoners van Alkmaar worden deze periode sportieve activiteiten georganiseerd in het kader van het EK wielrennen en #Alkmaarfietst. Soms nieuwe activiteiten, en soms bestaande activiteiten maar dan in een nieuw of extra groot ‘wielerjasje’!

 april |  mei |  juni |  juli |  augustus |  september |  oktober |  november |  december |  januari |  februari |  maart
29-09
apr - mei

EK Figuurfietsen

Jongeren zijn niet weg te slaan bij hun telefoon, maar dat is geen probleem want dan neem je je telefoon toch gewoon mee op de fiets? Vanaf 29 april dagen we de Alkmaarse jongeren uit mee te doen aan het EK Figuurfietsen. Geen idee wat het inhoudt? Houd de social media kanalen van Alkmaar Sport in de gaten, spring op de fiets en ga de uitdaging aan! Volg @alkmaarsport op Facebook en Instagram.

01
mei

Sportfeest Overdie

Tijd: 12.00-16.00 uur
Let op, want op woensdag 1 mei organiseert de buurtsportcoach van Overdie/Kooimeer een Sportfeest in sportcomplex Oosterhout. Naast dat je je kunt vermaken op luchtkussens worden hier ook heel veel sportclinics verzorgd op de sportvelden en –zalen in en om het complex. De buurtsportcoach zorgt ervoor dat er een ontzettend zware uitdaging op jou staat te wachten. Wat dit precies inhoudt gaan we niet verklappen, maar dat het iets met fietsen én je conditie te maken heeft dat is zeker. Woon je in de buurt van sportcomplex Oosterhout, dan ben je hier natuurlijk ook van harte welkom. Van 12.00 tot 16.00 uur kan je binnenlopen op de Vondelstraat 35 in Alkmaar. De toegang bedraagt € 2,50 p.p.

02
mei

Sportsp-EK-takel

Tijd: 10.00-16.00 uur
Op donderdag 2 mei kan de schooljeugd zich vermaken bij een GiGaGroot Sportsp-EK-takel. Op de halfoverdekte 400-meterbaan kunnen de kinderen zich vermaken met diverse luchtkussens, stormbanen en spelletjes. Maar er zijn ook veel sportverenigingen aanwezig waarbij je een sportclinic kunt volgen in één van de vele sportzalen in het complex. Of doe mee en test je balbeheersing en volg het AZ-voetbalparcours. Natuurlijk staat het fietsthema pontificaal centraal op het middenterrein van De Meent Bauerfeind, want daar hebben we een héél speciaal fietsparcours voor jullie uitgezet. Houd je wel van een beetje uitdaging?
Meer informatie

03
mei

Dreumesinstuif

Tijd: 10.00-12.00 uur
Voor de kinderen van 0 tot 5 jaar organiseren we vrijdag 3 mei een Dreumesinstuif. Neem je eigen loopfiets mee want we hebben een extra groot fietsparcours uitgezet! Natuurlijk kan je ook gebruik maken van één van onze leenfietsjes. Maak je klaar voor de start, want Freddy Fit geeft het startshot voor een heuse loopfietswedstrijd! Alle kinderen op een rij, en kom je niet als eerste over de finish dan zijn we óók heel blij. Natuurlijk hebben we nog veel meer spelletjes voor je klaargezet.
Meer informatie

08
mei

Culinaire fietstocht

Tijd: 10.00 uur
Stap met ons op de fiets en geniet in rustig tempo van de mooie omgeving die Alkmaar rijk is. Op woensdag 8 mei kunt u mee fietsen met onze culinaire fietstocht door en rond Alkmaar. Om 10.00 uur verzamelen we bij De Meent Bauerfeind, waarna we grote delen van Alkmaar doorkruisen en onderweg halt houden voor een culinaire stop. Koffie met gebak, een soepje en een broodje; u wordt onderweg van een natje en droogje voorzien bij o.a. de horecagelegenheden de Binnenvaart, Grand Café Klunder en eetcafé PLUIM.
Meer informatie