Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Kinderfeestjes

Een spetterend, cool en sportief feestje geven? Dat kan! Wij hebben de leukste kinderfeestjes in Alkmaar op een rijtje gezet. Er zijn kinderfeestjes in zwembad Hoornse Vaart, in Outdoorpark Alkmaar en op ijsbaan De Meent Bauerfeind.

Natuurlijk kan je ook je kinderfeestje vieren tijdens een van onze sportspektakels. Check de sportagenda om te zien wanneer die plaatsvinden.


Zwembad Hoornse Vaart

Wil je een spetterend kinderfeestje? Vier je partijtje dan in zwembad Hoornse Vaart!

De Hoornse Vaart heeft een golfslagbad met interactieve glijbaan en bucketgame, een 25-meterbad met duikplank voor de coolste sprongen, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten en een 50-meterbad waar op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur gratis animatie verzorgd wordt. In de zomer zijn ook het buitenbad, het strand en de ligweide geopend. Voor een feestje is er genoeg te doen!


De Meent Bauerfeind

Wil jij een cool feestje vieren? Dat kan op onze Alkmaarse ijsbaan. Jekunt kiezen uit 3 verschillende feestjes. Natuurlijk kan je bij allefeestjes via onze horeca partner TRCK ook iets te drinken of te eten reserveren.


Outdoorpark Alkmaar

Vier je kinderfeestje in Outdoorpark Alkmaar en overwin samen met je vriendjes de Obstacle Run! Een avontuurlijk kinderfeestje waar plezier voorop staat en samenwerking nodig is. Een begeleider neemt de jarige en zijn/haar gasten mee op avontuur door het park. Door deze unieke persoonlijke begeleiding kunnen de ouders gezellig toekijken, meedoen of foto's maken. De buitenactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur waarna er, voor 1 euro extra, onbeperkt gezwommen kan worden in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Bekijk hiervoor wel even de openingstijden van het zwembad. Een kinderfeestje kan alleen worden geboekt voor minimaal 8 deelnemers, wij hanteren een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar.