Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sport Vitaal

Sport Vitaal en corona

Het Sport Vitaal seizoen is weer gestart per 31 augustus 2020! Alle lessen zijn weer opgepakt, als er wijzigingen zijn in het rooster wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gesteld. Niks gehoord, dan gaan we dus gewoon door. De startbrief die u begin juli op de mat heeft gehad is nog gewoon geldig, we zien u graag terug in de lessen.

Update 16 oktober 2020
De sportlessen van Sport Vitaal gaan gewoon door (ook het zwemmen). Wij hebben genoeg maatregelen kunnen nemen om de 1,5 meter afstand en maximale groepsgrootte te kunnen waarborgen. 

Sport Vitaal

Alkmaar Sport verzorgt al jaren een groot aantal sport- en beweegactiviteiten in en rond Alkmaar. Hier vindt u het meest actuele aanbod, de trainingstijden en tarieven.

Bent u er nog niet helemaal uit welke les het beste bij u past? U kunt contact opnemen met één van de medewerkers van Alkmaar Sport. Zij staan u graag te woord om u naar een passende sport- of bewegingsactiviteit te begeleiden.

Contact

De afdeling Sport Vitaal is van maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar via 06-28510517. U kunt ook mailen naar: sportvitaal@alkmaarsport.nl


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven