Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Fitness en Aerobics in de Oosterhout

Op dit moment is het op maandag t/m vrijdagochtend mogelijk om te fitnessen in de Oosterhout of om er aerobics lessen te volgen. De lessen worden verzorgd door een sportbegeleider van Alkmaar Sport, deze begeleider is ook in de fitnesszaal aanwezig. Je schaft hiervoor de speciale strippenkaart van Alkmaar Sport aan. Voor € 16,- ontvang je een strippenkaart met 10 strippen, waardoor je dus niet vastzit aan een abonnement. Per keer fitnessen of bij het volgen van een aerobic les 'betaal' je met 1 strip. Er zijn lessen die alleen voor dames toegankelijk zijn, deze worden ook verzorgd door een vrouwelijke sportinstructrice.

Nieuwe strippenkaarten schaf je voor € 16,- aan tijdens de trainingstijden van de fitness. Je kunt ook (gedeeltelijk) betalen met de tickets van de AlkmaarPas, minima in Alkmaar krijgen deze automatisch jaarlijks thuisgestuurd. De tickets vertegenwoordigen een waarde, alleen tickets van het huidige jaar zijn geldig.

Trainen met een personal fitnesstrainer

Naast het volgen van de reguliere fitness- en aerobics lessen kun je bij Alkmaar Sport, in de Oosterhout, ook trainen met een Personal Fitnesstrainer! Inclusief locker en douche krijg je een Small Group training voor vier strippen.

  • Wil je eindelijk je fitness doelen bereiken, met de steun en motivatie van een toptrainer?
  • Je blijft gemotiveerd door persoonlijke afspraken!
  • Wij rekenen geen inschrijfgeld, dat vinden we onzin.
  • De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 9.00-12.00 uur, en woensdag van 18.30-21.00 uur.
  • Je traint in een wisselende Small Group, van maximaal 7 sporters per uur.
  • Vol = vol!

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch, via 06-50489768. Of loop dinsdag of donderdag even binnen tijdens de training in Sportcomplex Oosterhout (Vondelstraat 35).Meer weten?

Wil je ook meedoen met het sportaanbod in de Oosterhout? Dat kan! Strippenkaarten koop je op een van de trainingsdagen!