Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sport Vitaal - Fittesten

Denkt u er aan weer te gaan sporten en wilt u weten hoe het is met uw fysieke gesteldheid? Doe dan mee aan de fittesten van Sport Vitaal! In vier verschillende wijken in Alkmaar nemen wij in de maand november fittesten af. Bij de fittest toetsen wij onder andere uw lenigheid, coördinatie, fitheid en cholesterol (d.m.v. een vingerprik). Na afloop ontvangt u van ons een persoonlijk advies over welke sportactiviteit goed bij uw conditie en wensen zou passen! U betaalt voor deelname aan de fittest een eigen bijdrage van € 5,-.

Na afloop van de fittest kunt u zich ook aanmelden voor de gratis proeflessenreeks van de actieve sport- en spellessen van Sport Vitaal. Gedurende drie weken kunt u (gratis) kennismaken met deze actieve lessen in uw eigen wijk. Ook zonder dat u meedoet aan de fittest kunt u zich inschrijven voor deze gratis lessen via deze link.

Aanmelden fittesten - € 5,-

  • Maandag 5 november in de Bergermeer: Gymzaal Beethovensingel 13 (Nicolaas Beets 1/2), van 18.30-21.30 uur. Hier aanmelden
  • Woensdag 7 november in de Huiswaard: Gymzaal Tochtwaard 18 (DURV! / De Regenboog / Jules Verne), van 18.30-21.30 uur. Hier aanmelden
  • Zaterdag 10 november in de Daalmeer: Gymzaal Pater Schiphorststraat 1 (Cocon), van 9.00-12.00 uur. Hier aanmelden
  • Dinsdag 13 november in Oudorp: Wijkcentrum De Oever (Amstelstraat 1), van 18.30-21.30 uur. Hier aanmelden

Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met Sport Vitaal, via sportvitaal@alkmaarsport.nl of 072-5489297 (ma t/m do van 9.00-12.00 uur). Aanmelden voor de proeflessen van de actieve sport- en spellessen (start 3e week november) kan ook zonder aan de test mee te doen, dit kan dan via www.alkmaarsport.nl/proefles.


Meer weten?

Wilt u ook meedoen met het sportaanbod voor ouderen in Alkmaar?