Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Koningsspelen vrijdag 12 april

Alkmaar Sport N.V. organiseert sinds 2013 de Koningsspelen in sportcomplex Hoornse Vaart. Dit is ieder jaar een enorm succes en natuurlijk zullen we ook dit jaar de Koningsspelen weer organiseren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om (gratis) deel te nemen aan onze Koningssportspelen (groep 1 t/m 4) en/of Koningszwemspelen (groep 5 t/m 8) en/of Koningsoutdoorspelen (groep 5 t/m 8) op vrijdag 12 april!

Koningssportspelen (groep 1 t/m 4)

De Sportspelen vinden plaats in de sporthal van de Hoornse Vaart. Onder begeleiding van enthousiaste begeleiders kunnen de kinderen zich gedurende anderhalf uur zich uitleven bij deze instuif, waarbij geen vast programma gedraaid wordt. Je hebt bij het aanmelden de keuze uit drie tijdsvakken. Daarnaast is het ook mogelijk om met de groep langs JumpSkillz te gaan.

Koningszwemspelen (groep 5 t/m 8)

De Zwemspelen staan in het teken van lekker veel ‘gezellig en gezamenlijk’ bewegen. Zij kunnen deelnemen aan een clinic van de triatlonbond. Daarnaast ligt er een grote stormbaan (de WipeOut) in het zwembad, én er kan vrij gezwommen worden in het golfslagbad. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma kunnen helaas niet deelnemen aan de Koningszwemspelen.

Koningsoutdoorspelen (groep 5 t/m 8)

De Outdoorspelen vinden plaats bij Outdoorpark Alkmaar naast zwembad Hoornse Vaart. Baan je een weg langs verschillende hindernissen en overwin alle obstakels! Tijdens de Outdoorspelen wordt er geen gebruik gemaakt van de wateractiviteiten. Het maakt dus niet uit als je geen zwemdiploma hebt. Bij het aanmelden heb je keuze uit drie tijdsvakken. Daarnaast worden er ook enkele side-events georganiseerd op het Outdoorpark. Denk hierbij aan stormbanen en voetbalactiviteiten.

*Bij aanmelding ben je nog niet zeker van deelname. Dit komt doordat de groepen ook vol kunnen zijn.

* De groepen 5 t/m 8 kunnen kiezen tussen de Koningszwemspelen óf de Koningsoutdoorspelen. Het is niet mogelijk om de klassen op te delen tussen deze twee activiteiten.

Aanmelden Koningsspelen 2019

Wil deelnemen aan *Voorkeur tijd Koningssportspelen (groep 1 t/m 4)Wil je deelnemen aan Jumpskillz? (Alleen geldig bij Koningssportspelen (groep 1 t/m 4)


Voorkeur tijd Koningszwemspelen (groep 5 t/m 8)


Voorkeur tijd Koningsoutdoorspelen (groep 5 t/m 8)