Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Sporttoernooi Cruyff Court (Daalmeer)

Alkmaar Sport organiseert elk jaar, in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, de voorronde van het 6 vs 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court Daalmeer in Alkmaar. Dit evenement is bedoeld voor alle kinderen uit groep 7 en groep 8.

Cruyff Courts 6 vs. 6 voorrondes
Op woensdagmiddag 31 oktober om 14.30 uur worden de voorrondes van het Cruyff Courts 6 vs. 6 in Alkmaar gespeeld (aanvang 14.00 uur). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn er ook voorrondes op woensdagmiddag 7 november. De winnende en fairplay teams spelen de finale op 14 november. Het team bestaat uit minimaal 6 spelers en een begeleider van minimaal 18 jaar oud. Er wordt gespeeld met aparte jongens- en meidenteams. Kinderen uit jongere groepen mogen ook mee doen, maar worden niet in een aparte categorie ingedeeld. Je mag je ook inschrijven met vriendjes en vriendinnetjes die op een andere school zitten.

Regiofinales
De winnaars bij de jongens en meisjes zullen we terugzien bij de Regiofinales. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de Finale in Amsterdam waar wordt gestreden om de titel “Cruyff Courts Kampioen 6vs6 van Nederland”. Waarna de winnaar zelfs naar de Europese finale zal doorstromen!

Aanmelden
Opgeven voor dit superleuke evenement kan tot dinsdag 16 oktober via onderstaand formulier. Of mail naar R.jonker@alkmaarsport.nl (contactpersoon, mailadres, telefoonnummer, teamnaam, jongens/meisjesteam, school/scholen).

Adres
Cruyff Court
Johanna Naberstraat, Daalmeer

Cruyff Courts 6 vs. 6 toernooi 2018

Akkoord *

Privacy Policy *