Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Dreumesinstuif - 10 juli

Er staat weer een geweldig sportevenement voor de allerkleinsten op het programma. Op vrijdag 10 juli 2020 kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan de dreumesinstuif op het sportcomplex van hockeyclub AMHC (Olympiaweg 12, 1816 MJ Alkmaar). De dreumesinstuif vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt het programma opgedeeld in 2 delen en hanteren wij aangepaste richtlijnen.

Dreumessport

Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit een uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer.

Richtlijnen dreumesinstuif 10 juli

In verband met het Coronavirus hanteren wij andere richtlijnen dan normaal. Onderstaand de richtlijnen voor de dreumesinstuif van vrijdag 10 juli:

  • Blijf thuis bij klachten zoals; koorts, neusverkoudheid, hoesten of benauwdheid
  • Maximaal 1 ouder/begeleider per aanmelding
  • Elke ouder/verzorger was zijn/haar handen bij binnenkomst. Wij zorgen voor desinfecterende handgel
  • Maximaal 50 kinderen. Vol = vol
  • Ouders/verzorgers dienen 1,5 meter afstand van elkaar te houden
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Geen handen schudden
De dreumesinstuif vindt buiten plaats. Het is daarom belangrijk dat u bij mooi weer uw kind goed insmeert. Daarnaast is er bij deze editie geen koffie en thee aanwezig. 

Kosten

De dreumesinstuif vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur, de kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijvingen. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang. Koop hier uw online toegangskaarten.

Meer weten?

Heb je vragen over de dreumes sportdag? Neemt contact op met Leon.