Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Dreumesochtend voor kinderen van 1 t/m 5 jaar

Alkmaar Sport start én sluit deze zomervakantie met een groot sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 27 juli en vrijdag 31 augustus kunnen alle dreumesen van 1 t/m 5 jaar meedoen aan een supergezellige en sportieve dreumesochtend. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De locatie op vrijdag 27 juli is De Meent Bauerfeind, op vrijdag 31 augustus vindt de dreumesochtend plaats in Sportpaleis Alkmaar.

Dreumessport

Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan deelnemen aan een korte dansles, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar eigen loopfiets meenemen, want ook deze keer wordt er een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een babyhoek waar baby’s naar hartenlust kunnen rondkruipen en spelen.

Fantasiethema

De dreumesochtend op vrijdag 27 juli staat geheel in het teken van het thema "circus".
De Topsporthal zal feestelijk worden versierd en de begeleiding is in thema verkleed. Uiteraard mogen ook alle kinderen verkleed komen.


Kosten en inschrijving

  • Kosten bij voor inschrijving via de webshop: € 4,- per kind.
  • Op de dag zelf aan de inschrijftafel bedraagt de toegang € 5,-.

Eén begeleider heeft gratis toegang, een extra begeleider betaalt € 1,50,-. Ter plaatse zijn er drankjes en snacks te verkrijgen bij de mobiele bar.


Meer weten?

Heb je vragen over de dreumes sportdag? Neemt contact op met Marlou.