Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Dreumesochtend voor kinderen van 1 t/m 5 jaar

Er staat weer een geweldig sportevenement voor de allerkleinsten op het programma. Op vrijdag 25 oktober kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal én multi-sportzaal van sportcomplex De Meent Bauerfeind. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Dreumessport

Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Kosten

De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijvingen € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Koop hier uw online toegangskaarten.

Meer weten?

Heb je vragen over de dreumes sportdag? Neemt contact op met Tom.