Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Nieuwe lessen Freddy Fit's Kleutergym

Enkele malen per jaar starten we met een nieuwe serie van Freddy Fit’s Kleutergym. Acht weken lang kunnen kleuters meedoen aan diverse gymspelletjes, die specifiek zijn afgestemd op deze doelgroep. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. Het belangrijkste is natuurlijk dat we veel plezier hebben! De lessen worden begeleid door een gediplomeerde trainer.

De Kleutergymreeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen. De kinderen oefenen elke week weer nieuwe sporten en uitdagende spelletjes, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Natuurlijk is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma. De kleuters die al eerder hebben deelgenomen aan de Kleutergym, zijn uiteraard van harte uitgenodigd om deze reeks weer mee te doen.

  • Voor wie: Alle kleuters van 4 tot en met 6 jaar.
  • Wanneer: De volgende reeks start op zaterdag 12 januari 2019, wekelijks van 11.00-12.00 uur. (12 jan / 19 jan / 26 jan / 2 feb / 9 feb / 23 feb / 2 mrt / 9 mrt - 16 feb NIET)
  • Waar: Locatie Hobbemalaan, Alkmaar (naast basisschool De Driemaster)
  • Kosten: € 65,- voor een lessenreeks van 8 lessen.
  • Inschrijving: Vanaf november kunt u weer inschrijven voor deze cursus. Laat eventueel uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij brengen u op de hoogte als de cursus van start gaat.

U kunt zich hier online inschrijven

Aanmelden: https://inschrijvingenalkmaar.recreatex.be/Activities/detail?id=74B0A597-35D1-E811-A2D2-B205D6282162

Laat uw gegevens achter en we benaderen u als een nieuwe cursus van start gaat.


Freddy Fit's Kleutergym | Reservelijst