Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Nieuwe lessen Freddy Fit's Kleutergym

Enkele malen per jaar starten we met een nieuwe serie van Freddy Fit’s Kleutergym. Acht weken lang kunnen kleuters meedoen aan diverse gymspelletjes, die specifiek zijn afgestemd op deze doelgroep. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. Het belangrijkste is natuurlijk dat we veel plezier hebben! De lessen worden begeleid door een gediplomeerde trainer.

De Kleutergymreeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen. De kinderen oefenen elke week weer nieuwe sporten en uitdagende spelletjes, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Natuurlijk is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma. De kleuters die al eerder hebben deelgenomen aan de Kleutergym, zijn uiteraard van harte uitgenodigd om deze reeks weer mee te doen.

  • Voor wie: Alle kleuters van 4 tot en met 6 jaar.
  • Wanneer: Op dit moment staat er nog geen lessenreeks gepland. Wij vragen u zich aan te melden via de reservelijst onderaan deze pagina. Als er voldoende interesse is plannen we pas weer een nieuwe reeks.
  • Waar: Locatie nader te bepalen
  • Kosten: € 65,- voor een lessenreeks van 8 lessen.
  • Inschrijving: Zodra een nieuwe lessenreeks is ingepland kunt u uw kind(eren) inschrijven via onze webshop.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de reservelijst, wij informeren u dan wanneer er een nieuwe lessenreeks start.


Freddy Fit's Kleutergym | Reservelijst