Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Freddy Fit's Peutergym

Vanaf 12 januari 2019 starten we met een nieuwe serie van Freddy Fit’s Peutergym, op zaterdagochtend. Acht weken lang kunnen peuters - en hun (groot) ouders - meedoen aan diverse gymspelletjes, die specifiek zijn afgestemd op deze doelgroep. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. Het belangrijkste is natuurlijk dat we veel plezier hebben! De lessen worden begeleid door een gediplomeerde trainer.

De Peutergymreeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen. De kinderen oefenen elke week weer nieuwe sporten en uitdagende spelletjes, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Natuurlijk is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma. De peuters die al eerder hebben deelgenomen aan de Peutergym, zijn uiteraard van harte uitgenodigd om deze reeks weer mee te doen!

  • Voor wie: Alle peuters van 2 tot 4 jaar!
  • Wanneer: Vanaf zaterdag 12 januari 2019 (8 weken lang), wekelijks van 10.00-11.00 uur. (12 jan / 19 jan / 26 jan / 2 feb / 9 feb / 23 feb / 2 mrt / 9 mrt - 16 feb NIET)
  • Waar: gymzaal van basisschool De Driemaster aan de Hobbemalaan in Alkmaar.
  • Kosten: € 65,- voor een lessenreeks van 8 lessen.
  • Inschrijving: Vanaf november kunt u inschrijven voor deze lessen. Op de hoogte gehouden worden? Meld u aan voor de reservelijst.

U kunt zich hier online inschrijven

Aanmelden: https://inschrijvingenalkmaar.recreatex.be/Activities/detail?id=AE3DAF1A-36D1-E811-A2D2-B205D6282162


Deze periode niet beschikbaar? U kunt zich hieronder ook aanmelden voor de reservelijst, wij informeren u dan wanneer er een nieuwe lessenreeks start.


Freddy Fit's Peutergym | Reservelijst